Estem confirmant les teves dades

Si us plau, tingues una mica de paciència.

PARLEM D'INTERNET A CASA
· LA VERITABLE REALITAT DE LA INTERNET A CASA ·

LA INTERNET A CASA

Quan demanes que t’instal·lin internet a casa (ja sigui ADSL o Fibra), les operadores de telefonia hem d’assumir una sèrie de costos: el desplaçament de l’operari, el cost del material instal·lat (el router, per exemple) i el temps de l’operari en instal·lar-ho tot plegat. I tot això no és gratuït.
A causa de tot plegat, per sufragar aquests costos (que res tenen a veure amb el preu que es paga mensualment per tenir servei d’internet-wifi a casa), des de Parlem, de la mateixa manera que la resta d’operadores, ens veiem obligats a demanar-te un període de permanència que ens permeti recuperar els diners invertits sense guanyar-hi ni un cèntim i sense que tu hagis d’abonar res per aquestes despeses de manera anticipada. A Parlem, però, som els únics que t’oferim l’opció alternativa de no signar cap tipus de permanència. D’aquesta manera ens pots deixar quan vulguis, l’endemà si ho desitges (que no ho desitjaràs pas). Per gaudir d’aquest avantatge, hauràs d’abonar totes aquestes despeses a preu de cost. Un petit cost amb una gran recompensa: ser absolutament lliure. Pensa que nosaltres no hi guanyem absolutament res: aquest no és el nostre negoci. I a sobre no et tenim lligat anys i panys com d’altres fan.
A Parlem no bloquegem ni limitem cap tipus de velocitat de connexió. Sembla estrany, però la nostra competència sí que ho fa. Quan navegues amb serveis P2P (recordes Napster? Va ser dels primers a utilitzar aquesta tecnologia) o amb segons quins serveis de vídeo, et redueixen i et capen la velocitat (a la baixa, és clar). A Parlem l’única cosa que tenim clara és que sempre navegaràs a la màxima velocitat possible.
El nostre servei opcional de fix (la majoria d’operadores t’obliguen a contractar-lo, encara que ni el vulguis ni el necessitis per a res) es dóna a través d’un sistema anomenat “veu sobre IP”. Aquest sistema fa que la nostra veu circuli per la xarxa a través d’internet: si el router no funciona o està apagat, tampoc funciona el telèfon. Però circulant per la xarxa és impossible que et punxin el telèfon…

ADSL

La velocitat a la qual pots navegar amb el nostre modern ADSL és la mateixa que qualsevol altra de la competència. Convé que no ens ensarronin: la velocitat depèn del cable i de la distància del router a la central telefònica, no de la tecnologia, ni de misteriosos sistemes. Com que la distància i el cable són els mateixos, i gràcies al fet que el nostre Router és d’alta gamma, la velocitat és la mateixa.
A Parlem utilitzem la xarxa de Jazztel, el nostre proveïdor de transport majorista. Ens connectem des de casa teva fins a la central més pròxima de Jazztel perquè no podem fer una altra cosa: al nostre país, tot el cablejat de coure pertany, per reial decret, a Telefònica. Un reial decret signat el 1944. És per això que la instal·lació al teu domicili la farà personal d’aquesta companyia. Serà, però, el personal de Parlem qui et connectarà a internet, des del punt de connexió de Jazztel, mitjançant els nostres propis equips.
Donades aquestes circumstàncies, si en algun moment hi ha alguna incidència en la vostra connexió d’internet pot ser que hi hagin d’intervenir serveis tècnics aliens a Parlem, però no et preocupis, nosaltres ho gestionarem i hi estarem a sobre per a poder-te tornar a oferir el servei tan aviat com es pugui.
Al nostre ADSL activem per defecte i sense cap cost addicional el conegut com “Annex M” que no és res més que oferir una pujada de dades superior a l’habitual que pot arribar fins als 2,5Mbps.

FIBRA

La diferència de velocitat entre la fibra i el servei Parlem d’ADSL és molt semblant. Saps per què? Perquè la velocitat que anuncien a televisió, als busos i per tot arreu els nostres competidors, no pot ser utilitzada de manera efectiva: la majoria de vegades la velocitat contractada (l’amplada de banda, se’n diu) no pot ser utilitzada, senzillament, perquè el router, els ordinadors o les tablets no són capaços de fer ús de tal velocitat. És com allò de tenir un cotxe que arriba als 300 kilòmetres per hora: quan podrem circular a aquesta velocitat? Mai.
A Parlem utilitzem la xarxa de fibra òptica d’Adamo, el nostre proveïdor de transport majorista. Ens connectem des de casa teva fins a la central més pròxima mitjançant Adamo. És per això que la instal·lació al teu domicili la farà personal d’aquesta companyia, aquesta instal·lació pot arribar a durar fins a dues hores i hauràs de dir on vols connectar el teu enrutador. Serà, però, el personal de Parlem qui et connectarà a internet, des del punt de connexió d’Adamo, mitjançant els nostres propis equips.
Si has escollit fer-te amb el servei de fibra òptica de Parlem t’instal·larem dos dispositius: primer de tot un ONT (en català correcte hauria de ser un TXO, perquè ens referim a un Terminal de Xarxa Òptica, però ja saps que en aquest negoci, les nomenclatures en anglès són les que triomfen). L’ONT és el que transmet la connexió al cablejat de coure. En segon lloc t’enviarem el nostre router Wi-Fi.

Compartir el Manifest
PARLEM, UNA EMPRESA DE 10
· EL NOSTRE DECÀLEG ·
1
Tu ets el primer

Ets el centre de les nostres operacions. Hem dissenyat el nostre model de negoci sabent que ets la raó de ser de la nostra companyia. Per això, si ens permets, et tutejarem.

2
Et parlem clar i català

Et comunicarem el perquè de les nostres accions, dels preus, dels productes i de les campanyes d’una manera planera i entenedora. No et donarem garsa per perdiu ni et vendrem “duros” a quatre pessetes.

3
Creiem en nosaltres

Volem que vinguis amb nosaltres pels nostres serveis, els nostres productes i els nostres preus. No creiem en els regals, perquè ja sabem qui són els reis.

4
No et compliquem la vida

I, si mai vols marxar, t’ho posarem fàcil. No t’oferirem res que no t’haguéssim pogut oferir abans. Tanmateix, ens sabrà greu.

5
Sempre al teu abast

Per a què puguis donar-te d’alta, veure el teu consum en temps real, les teves factures, seleccionar productes nous i donar-te de baixa quan vulguis. I si et cal parlar amb nosaltres o veure’ns, t’atendrà gent com tu, que parla com tu i que viu a prop teu. No et marejarem passant-te d’un agent a un altre repetint la mateixa història.

6
Tot queda a casa

Els nostres clients, els nostres proveïdors i els nostres col·laboradors són, majoritàriament, del nostre país: són gent de casa que es guanya la vida aquí.

7
No ens relaxem

Tan bon punt millorem un preu o un producte l’oferirem als nostres clients perquè sempre gaudeixin de les millors condicions. A més a més, un client pot canviar de tarifa sempre que vulgui!

8
Ets lliure

No subvencionem terminals a terminis ni n’apugem el preu per guanyar-hi alguna cosa. Tampoc t’oferirem terminals en propietat ni t’obligarem a tenir una permanència llarga per estar amb nosaltres. Ets lliure. Per això només terminals lliures al millor preu possible.

9
Innovem amb seny

La innovació és un dels motors del nostre model de negoci. Però només creiem en la innovació assequible i accessible. No importarem ni desenvoluparem millores si aquestes no són democràtiques i no t’aporten un valor tangible en la teva vida quotidiana.

10
Parlem és cosa de tots

Farem Parlem entre tots, per això et demanarem la teva opinió i posarem en marxa allò que ens demanis, dins de les nostres possibilitats i sempre amb seny.

Compartir el Decàleg
PARLEM CLAR I CATALÀ
· EL NOSTRE MANIFEST ·

CATALANITAT

Parlem és l’Operadora de Telefonia de Catalunya i ser-ho implica uns principis que són irrenunciables.
Creiem que una empresa és catalana quan defensa els valors que, transversalment, comparteix la majoria de la societat del país. De fet, ser una empresa catalana no és només tenir la seva seu central a Catalunya, va força més enllà d’això. Una empresa catalana és la que adequa els seus productes i serveis a la realitat del país i, a més a més, ho fa en lògica catalana. Creiem que la llengua, vehicle i motor de la catalanitat, ha de ser respectada i potenciada en tots els àmbits i, especialment, en aquells on menys representada està. L’àmbit empresarial, sens dubte, és un d’ells. Per això, Parlem és una companyia que fa del català la seva llengua habitual de relació, de comunicació i de representació institucional.

INNOVACIÓ

Parlem és una empresa que innova. De fet, per a nosaltres, la innovació és el mecanisme principal en la construcció d’una proposta de valor. La nostra, s’articula des de la competitivitat i l’excel·lència de la companyia i es basa en la comprensió de les necessitats de cada client. Innovem per millorar les prestacions que oferim als nostres clients i per posicionar Parlem com una empresa capdavantera en aquesta matèria.

PERSONES

Parlem creu en les persones. Ens hem atrevit a capgirar la visió tradicional del model de negoci de les operadores de telefonia. Per què? Doncs per posar el client al centre de la seva proposta de valor. No és la tecnologia, ni els seus productes, ni tan sols el seu accionariat els que determinen com s’ha d’estructurar l’empresa. Són les persones. Parlem és la primera operadora en creure que l’únic que aporta valor real als seus clients és la proximitat absoluta amb ells. Una proximitat física, real i tangible. Som com ells, de casa, i ho demostrem des de la nostra filosofia de “Lean Company”, ja que creiem que el nostre primer objectiu ha de ser aquell que aporti més valor al client. Per això, des de Parlem creiem que no s’ha de malgastar ni un sol euro si aquest no reverteix en una millora tangible per a ell.

JUNTS

Parlem és una empresa amb mentalitat contributiva: volem que els nostres esforços tinguin un rendiment. No només pretenem ser competititus, sinó que també aspirem a millorar el país i la societat amb la que conviu la companyia. Per això volem que els nostres primers clients passin a ser autèntics “Ambaixadors de Parlem”, que se sentin partíceps de la primera operadora de telefonia de Catalunya. Som una empresa que connecta amb la ciutadania del país i ho mostra des del primer dia implicant-se i sentint-se ben a prop de la societat catalana i del seu batec. Junts construirem un gran futur.

Compartir el Manifest
CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ
DE PARLEM TELECOM

Descarrega aqui les condicions generals dels nostres servies en format PDF
Condicions generals Mòbil Condicions generals ADSL Condicions generals Fibra
CONTACTE
Si vols col·laborar amb nosaltres com a distribuïdor o promotor, indica’ns algunes dades addicionals sobre el teu negoci i sobre tu per a què puguem analitzar com podríem col·laborar.

Per a Consultes Generals, envia un email a: atencioalclient@parlem.com

Si vols contactar amb Comunicació o Màrqueting, envia un email a:

comunicacio@parlem.com

marketing@parlem.com

Si vols contactar amb Empreses, envia un email a:

empreses@parlem.com

Si vols fer-te Distribuïdor, completa el següent formulari i contactarem amb tu.

AVÍS LEGAL
Avís Legal del domini www.parlem.com corresponent a PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L., amb NIF B65851446, i amb domicili a ​C/Àlaba 61, 5è 1a-C 08005 Barcelona
Condicions generals d’utilització del web
PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. li informa que l'accés i utilització de la pàgina web www.parlem.com i totes les URLs, subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d'aquest lloc es puguin obtenir, estan subjectes als termes recollits i detallats en aquest Avís Legal, sense perjudici que l'accés a algun d'aquests serveis o continguts pugui precisar de l'acceptació d'unes condicions generals, particulars o addicionals. Per tant, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem que no faci ús d'aquest web, ja que qualsevol utilització que faci d'ell o dels serveis i continguts en ell inclosos, implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en el text d'aquest Avís Legal. A causa de la pròpia naturalesa d'Internet, i donada la possibilitat que es pugui accedir a aquesta pàgina des de qualsevol part del món, els continguts, així com els serveis que en general ofereix PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. a través del portal www.parlem.com estan dirigits a clients que es mouen a qualsevol país. No obstant l'anterior, en sol•licitar la contractació de qualsevol tipus de serveis i continguts oferts, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. es reserva el dret a rebutjar la prestació de serveis o l'enviament de continguts, en aquells casos que estimi oportú. PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. es reserva el dret a realitzar canvis en el web sense previ avís, amb l'objecte d'actualitzar, corregir, modificar, afegir, cancel•lar o eliminar els continguts o el disseny del web. Els serveis i continguts del web són susceptibles d'actualitzar-se periòdicament i a causa que l'actualització de la informació no és immediata, li suggerim que comprovi sempre la vigència i exactitud de la informació, serveis i continguts recollits aquí. Les condicions i termes d'utilització que es recullen en el present Avís Legal poden canviar, per la qual cosa li proposem que revisi aquests termes quan visiti de nou el web o sol•liciti un nou servei. Així mateix, el present Avís Legal s'entendrà sense perjudici de qualsevol altres Condicions Generals, i particulars, que regulin l'accés a béns i serveis concrets dins del web.
Política de cookies
PARLEM ha desenvolupat aquesta política per a informar-te de què és una cookie, quines fem servir en aquesta web i ajudar-te a poder gestionar-les segons siguin del teu interès. Amb la teva primera visita a la nostra web estàs essent informat de l’existència de cookies i de la present política de cookies. En properes visites podràs consultar la nostra política en qualsevol moment en la part inferior de la web “Política de Cookies”. Amb el teu registre a la web i/o per la pròpia navegació estàs consentint la instal·lació de les cookies informades (tret de que hagis modificat la configuració del teu navegador per a rebutjar cookies). 1. Informació general sobre las Cookies: Una “Cookie” és un petit arxiu de text que un lloc web emmagatzema en el navegador de l’usuari. Les cookies faciliten l’ús i la navegació per una pàgina web i són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius. Les cookies es fan servir per exemple per a gestionar la sessió de l’usuari (reduint el nombre de vegades que s’ha d'incloure el password) o per a adequar els continguts d’una pàgina web a les seves preferències. Les cookies poden ser de “sessió”, que s’esborren un cop l’usuari abandona la pàgina que les ha generat, o “persistents”, que romanen en l’ordinador fins a una data determinada o fins que l’usuari les esborri. Tanmateix, les cookies poden ser “pròpies” o de “tercers”. Les primeres són aquelles que s’envien a l’ordinador de l’usuari des d’un equipo o domini gestionat per Parlem, mentre que les cookies de “tercers” són aquelles que s’envien a l’ordinador de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pels proveïdors de serveis contractats per Parlem (per exemple, el servei d’Analítica Web, que és ofert per Google). Aquesta “Política de Cookies” s’ha elaborat a partir d’una auditoria externa, i es troba subjecte a actualitzacions periòdiques. El seu propòsit és ajudar-lo a comprendre l’ús que la present pàgina web fa de les cookies, la finalitat de les cookies que fem servir, i de les opcions que l’usuari té per a gestionar-les. L’ús d’aquesta web amb la funcionalitat del navegador habilitada per a acceptar cookies implica l’acceptació per part de l’usuari de la tecnologia cookie que fa servir aquesta web. 2. Cookies que instal·la aquesta web: Cookies tècniques d'us intern Aquesta web fa servir cookies d’ús intern imprescindibles per al funcionament de la web, com per exemple aquelles que permeten l’autenticació o el manteniment de la sessió de l’usuari registrat quan navega per la pàgina. La desactivació d’aquestes cookies impedeix el correcte funcionament d’algunes funcionalitats de la web. Cookies Analítiques Aquesta web fa servir cookies analítiques per a recavar estadístiques sobre l’activitat de l’usuari a la web i l’activitat general d’aquesta. La informació recopilada permet optimitzar la navegació per la nostra pàgina web i garantir el millor servei a l’usuari, coneixent per exemple el nombre de pàgines visitades, l’idioma fet servir, la freqüència i reincidència de les visites, el temps d’aquests o el navegador fet servir, entre d’altres. Els usuaris poden excloure la seva activitat mitjançant els sistemes d’exclusió facilitats per les eines analítiques o per la pròpia configuració del seu navegador. Les aplicacions utilitzades per a obtenir aquesta informació son les següents: COOKIES ANALÍTIQUES
SERVEI PROVEÏDOR MES INFORMACIÓ
Google Analytics Google Inc. https://www.google.com/analytics/
Hotjar Hotjar Ltd. https://www.hotjar.com/cookies (1)
(1) Tingui en compte que les pàgines web d’aquests proveïdors poden no estar disponibles en cap llengua oficial d’Espanya. Disculpi les molèsties.
Cookies de xarxes socials. La nostra pàgina web incorpora espais en els que s’hi ha inclòs botons socials per a que els usuaris puguin compartir els nostres continguts en elles, qui a l’hora pot inserir les seves pròpies cookies. No controlem les cookies que instal·la cada xarxa social, encara que aquestes acostumen a ser tècniques per al control de l’inici de la sessió o mostrar el comptador que mostra quantes vegades s’ha compartit un determinat contingut. Recomanem a tots els usuaris que revisen les condicions de privacitat i cookies de cada xarxa social en la que es comparteixin continguts, i en el seu cas, que modifiquen els paràmetres de privacitat en cada una d’elles per a limitar les finalitats de rastreig que puguin dur a terme. COOKIES DE XARXES SOCIALS Cookies de WordPress. La nostra pàgina web s’ha desenvolupat fent servir tecnologia de WordPress, de la companyia Automattic INC. Aquest servei pot instal·lar cookies analítiques i publicitàries pròpies, que queden fora del control de Parlem, no podent Parlem accedir a cap de les dades. D’acord amb l’anterior, l’informem que WordPress pot instal·lar cookies dels següents proveïdors: COOKIES DE WORDPRESS
SERVEI PROVEÏDOR MES INFORMACIÓ
WordPress Automattic Inc https://automattic.com/privacy/ (1)
Google Analytics Google https://www.google.com/analytics/
KISSmetrics analytics KISSmetrics https://www.kissmetrics.com/privacy (1)
Optimizely A/B Testing Optimiely Inc https://www.optimizely.com/privacy (1)
(1) Tingui en compte que les pàgines web d’aquests proveïdors poden no estar disponibles en cap llengua oficial d’Espanya. Disculpi les molèsties.
Cookies de tercers per a la gestió d’espais publicitaris en webs terceres (remarketing). Són cookies emmagatzemades per terceres parts que gestionen els espais publicitaris en diferents pàgines web terceres i independents a la nostra web, de forma que els usuaris que han accedit anteriorment a la nostra pàgina web puguin accedir a la publicitat de Parlem que li pugui interessar, d’acord amb els continguts visitats a la nostra pàgina, en aquestes pàgines terceres. Aquesta tècnica és coneguda com a remarketing. COOKIES DE REMARKETING
SERVEI PROVEÏDOR MES INFORMACIÓ
Google Analytics Google https://www.google.com/analytics/
Affiperf Affiperf https://www.affiperf.com/cookie-policy/
3. Garanties i opcions sobre les cookies En qualsevol moment l’usuari té la possibilitat d’acceptar o rebutjar la instal·lació de cookies, o bé rebutjar la instal·lació d’un determinat tipus de cookies, com les cookies de publicitat i de tercers. Tanmateix, després de cada sessió pot eliminar totes o algunes de les cookies emmagatzemades.
Així mateix, l’usuari pot activar:
  • la navegació privada, mitjançant la qual el seu navegador deixa de conservar l’historial de navegació, passwords de llocs web, cookies i altra informació de les pàgines que visita, o
  • la funció de no rastrejar, per la que el navegador demana als llocs web que visita que no rastregen els seu hàbits de navegació, per a per exemple, servir-li publicitat del seu interès en els llocs que visita.
Li recomanem que consulti l’ajuda del seu navegador per a informar-se de les diferents opcions sobre com gestionar les cookies. Tingui en compte que el bloqueig de cookies pugui afectar a totes o algunes de les funcionalitats de la nostra web. Si desitja tenir un major control sobre la instal·lació de cookies, pot instal·lar programes o complements al seu navegador, coneguts com a eines de “Do Not Track”, que li permetran escollir aquelles cookies que desitja permetre.
Dret de propietat intel·lectual i de propietat industrial
Tant el disseny d'aquest lloc web, els seus codis font, logotips, imatges, melodies, marques i altres signes distintius que apareixen, pertanyen als seus respectius autors i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial. La seva utilització, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra acció semblant, està totalment prohibida excepte autorització expressa per escrit del seu creador o propietari dels drets. En tot cas, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. declara el seu respecte als drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers. Per això, si considera que aquest lloc pogués estar violant els seus drets, preguem es posi en contacte amb PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. emplenant el formulari que trobarà a la pròpia pàgina web de www.parlem.com.
Links o hiperenllaços
Des d'aquest web, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. li proporciona o pot proporcionar-li l'accés a altres pàgines web que considera poden ser del seu interès. L'objecte d'aquests enllaços és merament el facilitar la cerca dels recursos que li puguin interessar en Internet. No obstant això, aquestes pàgines no pertanyen a PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L., ni fa una revisió dels seus continguts. Per això, no es fa responsable dels mateixos, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l'accés o ús de la mateixa. Així mateix, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L., es mostra plenament respectuosa amb els drets de propietat intel·lectual o industrial que corresponguin o puguin correspondre a terceres persones, sobre les pàgines web a les quals es refereixin els citats enllaços. Per tal motiu, si considera que l'establiment dels citats enllaços pogués estar violant els seus drets, preguem es posi en contacte amb PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. emplenant el formulari que trobarà a la pròpia pàgina web de www.parlem.com. Amb caràcter general, s'autoritza l'enllaç de pàgines web o d'adreces de correu electrònic al web, excepció feta d'aquells supòsits en els quals, expressament PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. manifesti el contrari. Addicionalment, i en tot cas per entendre aplicable aquesta autorització general, aquests enllaços hauran de respectar, necessàriament, la següent condició: l'establiment de l'enllaç no suposarà, per si mateix, cap tipus d'acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. de la pàgina que realitza l'enllaç. No obstant l'anterior, en qualsevol moment PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. podrà retirar l'autorització esmentada en el paràgraf anterior, sense necessitat d'al•legar causa alguna. En tal cas, la pàgina que hagi realitzat l'enllaç haurà de procedir a la seva immediata supressió, tan aviat com rebi la notificació de la revocació de l'autorització per part de PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L.
Frames o marcs
PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. prohibeix expressament la realització de framings o la utilització per part de tercers de qualsevol altres mecanismes que alterin el disseny, configuració original o continguts web.
Publicitat
En la pàgina web s'inserirà aquella publicitat de PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. o de terceres empreses anunciants que considerem pugui ser del seu interès. Sense perjudici de l'establert en la Política de Privadesa, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. es compromet a no facilitar informació seva als anunciants, excepte dades estadístiques anònimes sobre la utilització de la pàgina web, amb la finalitat que es pugui millorar el servei i oferir productes conforme a les expectatives dels usuaris. No obstant això, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. li informa que els anunciants i proveïdors, per mitjà de cookies, poden tenir la possibilitat d'obtenir informació sobre vostè, els usos que fa dels serveis i els seus moviments a través de la xarxa. Per no tenir vinculació amb els usos que d'aquesta informació pugui realitzar l'empresa anunciant, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. no es fa responsable de la recollida d'informació per a aquestes empreses. PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. pot utilitzar cookies quan un usuari navega pels seus llocs i pàgines web. Les cookies que es puguin utilitzar en els llocs i pàgines web de PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. s'associen únicament amb el navegador d'un ordinador determinat (un usuari anònim), i no proporcionen per si mateixes cap dada personal de l'usuari. Les cookies serveixen només per a finalitats exclusivament internes, com són les estadístiques d'accés a aquest lloc web. Les cookies utilitzades no poden llegir els arxius cookies creats per altres proveïdors o llocs web. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de cookies i per impedir la instal•lació de cookies en el seu disc dur. Si us plau, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació. Per utilitzar www.parlem.com, no resulta necessari que l'usuari permeti la instal•lació de les cookies enviades per PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L.
Privadesa
Aquest lloc web, es compromet en el compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (L.O.P.D.) i amb el seu Reglament de Desenvolupament, Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre (R.D.L.O.P.D.), mantenint una política de privadesa sobre les dades personals en l'ús que d'ells doni PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L.
Responsabilitats de l'usuari
L'usuari es compromet a utilitzar els serveis de la pàgina web d'acord amb els termes expressats en el present Avís Legal, sent responsable del seu ús correcte. L'usuari que actuï contra la imatge, bon nom o reputació de PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L., així com qui utilitzi il•lícitament o fraudulentament els dissenys, logos o continguts de la pàgina web i/o atempti en qualsevol forma contra els drets de propietat intel•lectual i industrial de la pàgina web o dels continguts i serveis de la mateixa, serà responsable enfront de PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. de la seva actuació.
Utilització incorrecta
PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. ha creat la pàgina web per a la promoció dels seus productes i/o serveis, però no pot controlar la utilització del mateix de forma diferent a la prevista en el present Avís Legal. Per tant, l'accés i ús correcte de la informació continguda en la pàgina web són responsabilitat de qui realitza aquestes accions, no sent responsable PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. per l'ús incorrecte, il•lícit o negligent que del mateix pogués fer l'usuari.
continguts
PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. facilita tots els continguts del seu web, sota determinades condicions de bona fe, i s'esforçarà en la mesura del possible per a què els mateixos estiguin actualitzats i vigents. No obstant això, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. no pot assumir responsabilitat alguna respecte a l'ús o accés que realitzin els usuaris fora de l'àmbit al que es dirigeix la pàgina web, la responsabilitat final de la qual recaurà sobre l'usuari. Així mateix, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. no pot controlar els continguts que no hagin estat elaborats per ella o per tercers complint el seu encàrrec, fet pel que no respondrà en cap cas dels danys, continguts i indisponibilitats tècniques que poguessin causar-se per part de tercers.
publicitat
PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. facilita tots els continguts del seu web, sota determinades condicions de bona fe, i s'esforçarà en la mesura del possible per a què els mateixos estiguin actualitzats i vigents. No obstant això, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. no pot assumir responsabilitat alguna respecte a l'ús o accés que realitzin els usuaris fora de l'àmbit al que es dirigeix la pàgina web, la responsabilitat final de la qual recaurà sobre l'usuari. Així mateix PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. no pot controlar els continguts que no hagin estat elaborats per ella o per tercers complint el seu encàrrec pel que, no respondrà en cap cas dels danys, continguts i indisponibilitats tècniques que poguessin causar-se per part de tercers.
Virus
PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. es compromet a aplicar en la mesura del possible, les mesures oportunes al seu abast per intentar garantir a l'usuari l'absència de virus, cucs, troyanos, spam... a la seva pàgina web. No obstant això, aquestes mesures no són 100% infalibles i, per això, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. no pot assegurar totalment l'absència d'aquests elements indesitjables. En conseqüència, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. no serà responsable dels danys que els mateixos poguessin produir a l'usuari.
Fallades tecnològiques
PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. posa els mitjans necessaris al seu abast per a la continuïtat d'aquesta pàgina web i realitzarà els seus millors esforços per a què el mateix no pateixi interrupcions, però no pot garantir l'absència de fallades tecnològiques, ni la permanent disponibilitat de la pàgina web i dels serveis continguts en ella. En conseqüència, no s'assumeix responsabilitat alguna pels danys i perjudicis que puguin generar-se per la falta de disponibilitat i per les fallades en l'accés ocasionats per desconnexions, avaries, sobrecàrregues o caigudes de la xarxa no imputables a PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L.
Llei aplicable i jurisdicció
La Llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis de la present pàgina web, serà l'espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir en ocasió de la visita al web o de l'ús dels serveis que en ell es puguin oferir, PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. i l'usuari acorden sotmetre's als jutges i tribunals del mercantil de Barcelona.
Interessats que faciliten les seves dades a través de la pàgina web
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (L.O.P.D. i R.D.L.O.P.D.), li informem que les seves dades personals, recaptades a través de la pàgina web, mitjançant formularis o enllaços al correu electrònic, seran tractades amb les finalitats de: gestió de clients potencials, contactes i accions de comunicació comercial, podent ser allotjats en els fitxers corresponents. Finalment, li informem que les seves dades seran conservades en els fitxers de la nostra empresa amb la finalitat de realitzar un seguiment comercial i mantenir-lo informat (sobre els serveis i productes que li puguin ser del seu interès) per correu postal, telefòn o mitjançant qualsevol mitjà electrònic que ens hi hagi facilitat vostè. Per poder exercitar els drets, que com a titular de les seves dades personals li contempla la Llei, d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, pot dirigir-se per escrit, acreditant degudament la seva persona mitjançant fotocòpia del D.N.I. a PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L., indicant en el sobre la referència: "Protecció de Dades", a la següent adreça: C/ Àlaba 61, 08005 Barcelona.
Copyright
Copyright © 2014 PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS S.L. Tots els drets reservats.