Botiga Parlem Terrassa

Accelerem el pla d’obertura de botigues per esdevenir l’operadora catalana de proximitat

Botiga Parlem Terrassa

A Parlem aquest setembre accelerem la nostra expansió territorial amb l’execució d’un pla valorat en 1 M€ per inaugurar desenes de botigues físiques a tot Catalunya durant el període 2021-2022. Fins ara només comptàvem amb locals propis a Barcelona, ReusLleida i Girona, i el nostre objeciu és augmentar la proximitat vers els nostres clients. Així, aquest mes de setembre hem obert fins a cinc botigues noves a Vic, Malla (Osona), Amposta, Igualada i Terrassa.

Aquest setembre inaugurem noves botigues de Parlem Telecom a Vic, Malla (Osona), Amposta, Igualada i Terrassa

La nostra aposta per la proximitat, la identitat i la cultura del país expliquen aquesta expansió territorial, que situa els clients al centre de la nostra estratègia. De fet, l’obertura de botigues busca generar la màxima confiança als consumidors i arribar a tothom, especialment a aquells no familiaritzats amb els entorns digitals.

Els dos últims anys hem aparegut entre les 200 empreses que més ràpid creixen d’Europa dins del top 1.000 anual que elabora el Financial Times. Aquest creixement s’explica per uns serveis de telecomunicacions òptims, però, sobretot, per oferir proximitat amb un tracte als clients proper i en català, amb valors diferenciats en un mercat molt saturat.

Els clients de Parlem poden gaudir de serveis addicionals en les nostres botigues com, per exemple, descomptes de fins al 20% al contractar una assegurança (de la llar, automòbil, comunitat de propietaris, comerços i empreses, accidents personals, entre d’altres) a la mútua catalana Mussap. Cal tenir en compte, a més, que Parlem Telecom pot oferir una de les millors cobertures de fibra òptica de Catalunya, així com un servei molt òptim de cobertura de mòbil.

Amb aquest pla d’expansió territorial contemplem obrir botigues franquícia a capitals de comarca, botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a capitals de província.

Paral·lelament, també aspirem a esdevenir un gran grup de telecomunicacions europeu de proximitat, que sigui capaç d’incorporar nous operadors regionals amb marca pròpia fora de Catalunya. En aquest sentit, el juliol es va posar en marxa “aproop”, una nova companyia de telecomunicacions de proximitat per al País Valencià.

En aquest enllaç hi trobaràs un directori amb les botigues de Parlem, juntament amb tots els distribuïdors que donen servei a la companyia.

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades

Vols fer-te’n client?
Laia-web