Solidari

Parlem Solidari

A Parlem creiem en l’educació com a vehicle i motor per al desenvolupament i promoció d’una societat catalana sòlida i pionera. En línia amb els valors que ens identifiquen, fem ús de tots els recursos dels que disposem per tal de millorar la situació sòcio-educativa en la que vivim. Entre altres, col·laborem amb Worldcoo per tal de posar a l’abast de tots els nostres clients la possibilitat de col·laborar amb el finançament de projectes socials i de cooperació impulsats per diferents entitats locals.

LA CAMPANYA ACTUAL: Formació per a joves nouvinguts.

La Fundació Servei Solidari treballa per fomentar l'autonomia i ciutadania plena de joves i adults en risc d'exclusió social per generar un canvi cap a una societat més justa, mitjançant l'educació, l'emprenedoria, la sensibilització i una atenció integral i en xarxa a les necessitats de persones i grups.

 

serveisolidari

A través d’aquest projecte, joves en risc d’exclusió social tindran la oportunitat d’assistir a un taller d’inserció laboral en oficis i, a la vegada, practicar i millorar les seves competències lingüístiques durant un curs escolar.

COM COL·LABORAR?

 

Si tu també vols col·laborar en aquesta causa, ho tens molt fàcil!

Afegeix 1€ a la teva tarifa contractada i, cada mes, ens ajudaràs a millorar la situació sòcio-educativa que vivim a Catalunya.

Per fer-ho, només cal que complimentis aquest formulari.

Més informació sobre el projecte i estat de recaptació AQUÍ


                
  • *Recorda que sempre tindràs l'opció de donar-te de baixa d'aquest servei trucant al 668 668 668.