Truca’ns al 900 73 08 50

Parlem Empreses,
els millors serveis per digitalitzar la teva PIME

Parlem Empreses neix el 2019 per oferir serveis telco a les empreses catalanes. Amb la compra d’Infoself Group a principis de 2022, ampliem el nostre portfoli i ara tamb茅 oferim serveis inform脿tics integrals per a les PIMES

Solucions tecnol貌giques,
per la teva empresa fetes a mida

Parlem Empreses ofereix solucions tecnol貌giques innovadores adaptades a les necessitats de cada companyia.

Comunicacions

Treballem amb diferents tarifes per a oferir a cada empresa el que necessita. El nostre equip t’assessorar脿 sobre la tarifa que millor s’adapta a la teva empresa, a partir d’un estudi previ del tr脿nsit de veu i de l’煤s de dades de la teva empresa.

Xategem

Xategem respon a la necessitat legal per la comunitat entre treballadors. Un xat intern que permet la comunicaci贸 entre els treballadors de lempresa. Un sistema que compleix la llei RGPD per a 煤s empresarial.

Icono Cloud
Cloud

Garantir les teves dades i la continu茂tat del teu negoci amb les nostres solucions de gesti贸 d’emmagatzematge cloud. Ens adaptem a les teves necessitats en funci贸 del teu projecte. Una 脿mplia experi猫ncia en serveis gestionats, servidors cloud i web hosting.

Icono Ciberseguretat
Ciberseguretat

Oferim serveis de Ciberseguretat per a totes les empreses.聽Ens adaptem a les necessitades de tota mena de PIMES oferint packs de Seguretat Perimetral, amb tots els serveis de protecci贸 avan莽ada i instal路laci贸 inclosa.

Icono Software de gesti贸
Software
de gesti贸

Augmenta la productivitat de la teva empresa amb les solucions d’ERP (Microsoft, SAGE, SAP, etc.), solucions de CRM (Salesforce, Catalogplayer, SugarCRM, etc.), i altres. Tamb茅 et proporcionem packs adaptats per al teu negoci: Aplicacions Office Web i Escritori.

Per qu猫 Parlem Empreses?
Compromesos amb la digitalitzaci贸 de les pimes

Som l鈥檈mpresa de proximitat de refer猫ncia per a les PIMES catalanes en la seva tasca de digitalitzaci贸. Per construir un futur millor, oferim al client la millor soluci贸 segons les seves necessitats.

Sempre propers a tu

Atenci贸 i assessorament personalitzats, amb el suport permanent del nostre equip Parlem Empreses. No pateixis, ens encarreguem de tot, amb un servei d鈥檃tenci贸 al client 24/7.

Empresa catalana consolidada

Empresa amb serveis B2B consolidada amb un equip al teu servei amb m茅s de 25 anys d鈥檈xperi猫ncia que proporciona serveis de telecomunicacions i serveis inform脿tics integrals a empreses.

Plans personalitzats

Proporcionem les solucions m茅s innovadores tant de telefonia com d鈥檌nform脿tica amb tarifes i productes flexibles, adaptats a les necessitats del teu negoci.

Sergi Galofr茅, 
director comercial, parla sobre els serveis de Parlem Empreses

Consulta鈥檔s per a m茅s informaci贸

Si vols m茅s informaci贸 relacionada amb els nostres serveis i com aplicar-ho a la teva empresa, omple aquest formulari i un dels nostres assessors es posar脿 en contacte amb tu per oferir-te la millor soluci贸.