Truca’ns al 900 73 08 50

Informació legal

INFORMACIÓ GENERAL

El present web és de PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS SA (en endavant PARLEM), companyia que es dedica a la prestació de serveis de telecomunicacions, incloent la prestació de serveis d’informació i assistència telefònica i qualsevol servei de comunicació electrònica. PARLEM està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 46728, Foli 168, Secció 8, Full 428187 i Inscripció 24.

El NIF de la companyia és el número A65851446.

Podeu contactar amb PARLEM de la següent manera:

Correu ordinari:

Carrer Badajoz, 145, 2a planta
08018-Barcelona
Espanya

Adreça electrònica: atencioalclient@parlem.com

Tel.: (+34) 935 995 116

CONDICIONS GENERALS D’UTILITZACIÓ DEL WEB I L’APLICACIÓ MÒBIL

PARLEM us informa que l’accés i utilització de la pàgina web www.parlem.com i tots els URL, subdominis i directoris inclosos a la mateixa, i la seva aplicació mòbil, així com els serveis o continguts que a través d’aquest lloc es puguin obtenir, estan subjectes als termes recollits i detallats en aquest Avís Legal, sense perjudici que l’accés a algun d’aquests serveis o continguts pugui requerir l’acceptació d’unes condicions generals, particulars o addicionals.

Per tant, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la vostra conformitat, us preguem que no feu ús d’aquest web ni de l’aplicació mòbil, ja que qualsevol utilització que feu d’ells o dels serveis i continguts que incloguin implicarà l’acceptació expressa dels termes legals recollits en el text d’aquest Avís Legal.

El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys o, en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
A causa de la pròpia naturalesa d’Internet, i donada la possibilitat que es pugui accedir a aquesta pàgina des de qualsevol part del món, els continguts, així com els serveis que en general ofereix PARLEM a través del portal www.parlem.com estan dirigits a clients que es mouen a qualsevol país. No obstant l’anterior, en sol·licitar la contractació de qualsevol tipus de serveis i continguts oferts, PARLEM es reserva el dret de rebutjar la prestació de serveis o l’enviament de continguts, sempre que ho consideri oportú.

PARLEM es reserva el dret de realitzar canvis en el web i l’aplicació mòbil sense previ avís, per tal d’actualitzar, corregir, modificar, afegir, cancel·lar o eliminar els continguts o el disseny del web i l’aplicació mòbil . Els serveis i continguts del web i de l’aplicació mòbil són susceptibles d’actualitzar-se periòdicament i com que l’actualització de la informació no és immediata, us suggerim que comproveu sempre la vigència i exactitud de la informació, serveis i continguts recollits aquí. Les condicions i termes d’utilització que es recullen en el present Avís Legal poden canviar, per la qual cosa us proposem que reviseu aquests termes quan visiteu de nou el web i l’aplicació mòbil o sol·liciteu un nou servei. Així mateix, el present Avís Legal s’entendrà sense perjudici de qualsevol altra de les Condicions Generals, i particulars, que regulin l’accés a béns i serveis concrets dins del web i l’aplicació mòbil.

L’usuari del web i l’aplicació mòbil, mitjançant el seu accés i navegació per les mateixes, s’obliga a utilitzar-les de conformitat amb la legislació vigent en cada moment, les condicions de navegació establertes en les mateixes, les condicions establertes en el present Avís Legal, així com d’acord amb la moral, els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic. L’usuari respondrà davant PARLEM i/o tercers, de qualsevol dany i perjudici que es pogués causar com conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

L’accés i navegació pel present web i aplicació mòbil implica acceptar i conèixer les advertències legals que es recullen aquí. El simple accés no implica l’establiment de cap tipus de relació entre PARLEM i l’usuari.

PARLEM podrà prohibir l’accés al present web i a l’aplicació mòbil a qualsevol usuari que realitzi conductes il·lícites.

L’usuari del present web i de l’aplicació mòbil haurà abstenir-se, en tot cas, de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que pugui estar instal·lat en els mateixos.

L’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta íntegra i expressament.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de les dades de contacte a dalt indicades.

DRET DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DE PROPIETAT INDUSTRIAL

© 2019 PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS SA. Tots els drets reservats.

Tots els continguts presents al web i l’aplicació mòbil , entenent-los a títol enunciatiu i no limitat, el disseny d’aquest lloc web i de l’aplicació mòbil , els seus codis font, logotips, imatges, melodies, marques i altres signes distintius que apareixen, pertanyen als seus respectius autors i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial. La seva utilització, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra acció semblant, està totalment prohibida excepte autorització expressa per escrit del seu creador o propietari dels drets. En tot cas, PARLEM declara el seu respecte envers els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers. Per això, si considereu que aquest lloc podria estar violant els seus drets, us preguem que us poseu en contacte amb PARLEM emplenant el formulari que trobareu a la pròpia pàgina web i a l’aplicació mòbil de www.parlem.com.

En aquest sentit, s’estableix que l’usuari podrà utilitzar-los únicament per al seu ús personal i privat i es compromet a no utilitzar-los amb finalitats comercials ni a la seva explotació, distribució, reproducció, comunicació pública, utilització tècnica d’enginyeria inversa, o a modificar-los, alterar-los sense la corresponent autorització prèvia per escrit del titular, exceptuant els casos en què legalment estigui permès.

Totes les publicacions, marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el present web i a l’aplicació mòbil són propietat de PARLEM o de tercers, sense que pugui entendre’s que l’ús o accés al web i l’aplicació mòbil atribueixi a l’usuari cap dret sobre les citades publicacions, marques, noms comercials i/o signes distintius ni sobre cap dels continguts que hi figuren.

PARLEM queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades per tercers en el seu portal.

LINKS O HIPERENLLAÇOS

Des d’aquest web i des de l’aplicació mòbil, PARLEM us proporciona o us pot proporcionar l’accés a altres pàgines web si considera que poden ser del vostre interès. L’objecte d’aquests enllaços és merament facilitar la cerca dels recursos que us puguin interessar a Internet. No obstant això, aquestes pàgines no pertanyen a PARLEM, ni fa una revisió dels seus continguts. Per això, no es fa responsable dels mateixos, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l’accés o ús de la mateixa. Així mateix, PARLEM es mostra plenament respectuosa amb els drets de propietat intel·lectual o industrial que corresponguin o puguin correspondre a terceres persones, sobre les pàgines web i l’aplicació mòbil a les quals es refereixin els citats enllaços. Per això, si considereu que l’establiment dels citats enllaços podria estar violant els seus drets, us preguem que us poseu en contacte amb PARLEM emplenant el formulari que trobareu a la pròpia pàgina web i a l’aplicació mòbil de www.parlem.com.

Amb caràcter general, s’autoritza l’enllaç de pàgines web i de l’aplicació mòbil o d’adreces de correu electrònic al web i l’aplicació mòbil, a excepció d’aquells supòsits en els quals, expressament PARLEM manifesti el contrari. Addicionalment, i en tot cas per entendre aplicable aquesta autorització general, aquests enllaços hauran de respectar, necessàriament, la següent condició: l’establiment de l’enllaç no suposarà, per si mateix, cap tipus d’acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de PARLEM de la pàgina que realitza l’enllaç. No obstant l’anterior, en qualsevol moment PARLEM podrà retirar l’autorització esmentada en el paràgraf anterior, sense necessitat d’al·legar cap causa. En aquest cas, la pàgina que hagi realitzat l’enllaç haurà de procedir a la seva supressió immediata, tan aviat com rebi la notificació de la revocació de l’autorització per part de PARLEM. PARLEM resta eximida de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis que es poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l’usuari.

FRAMES O MARCS

PARLEM prohibeix expressament la realització de framings o la utilització per part de tercers de qualsevol altre mecanisme que alteri el disseny, configuració original o continguts web i de l’aplicació mòbil.

PUBLICITAT

A la pàgina web i l’aplicació mòbil s’inserirà la publicitat de PARLEM o de terceres empreses anunciants que considerem que pugui ser del vostre interès. Sense perjudici del que s’estableix a en la Política de Privacitat, PARLEM es compromet a no facilitar informació vostra als anunciants si no existeix consentiment previ i exprés per la vostra part.

PARLEM pot utilitzar cookies quan un usuari navega pels seus llocs i pàgines web i l’aplicació mòbil de tipus tècniques, de personalització i d’anàlisi, pròpies i de tercers, que capten dades de connexió i/o del dispositiu, així com hàbits de navegació per a fins estadístics. Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, li hem solicitat el seu consentiment pel seu ús.

Les cookies que es puguin utilitzar en els llocs i pàgines web i l’aplicació mòbil de PARLEM s’associen únicament amb el navegador d’un ordinador determinat (un usuari anònim), i no proporcionen per si mateixes cap dada personal de l’usuari. Les cookies serveixen només per a finalitats exclusivament internes, com ara les estadístiques d’accés a aquest lloc web i a l’aplicació mòbil. Les cookies utilitzades no poden llegir els arxius cookies creats per altres proveïdors o llocs web i l’aplicació mòbil.

Si us plau, consulteu les instruccions i manuals del vostre navegador per ampliar aquesta informació. Per utilitzar www.parlem.com, no és necessari que l’usuari permeti la instal·lació de les cookies enviades per PARLEM.

PARLEM habilita el telèfon 900622020 per als anuncis que podeu veure als canals digitals.

RESPONSABILITATS DE L’USUARI

L’usuari es compromet a utilitzar els serveis de la pàgina web i l’aplicació mòbil d’acord amb els termes expressats en el present Avís Legal, sent responsable del seu ús correcte. L’usuari que actuï contra la imatge, bon nom o reputació de PARLEM, així com qui utilitzi il·lícitament o fraudulentament els dissenys, logos o continguts de la pàgina web i l’aplicació mòbil i/o atempti de qualsevol manera contra els drets de propietat intel·lectual i industrial de la pàgina web i l’aplicació mòbil o dels continguts i serveis de la mateixa, serà responsable enfront de PARLEM de la seva actuació.

UTILITZACIÓ INCORRECTA

PARLEM ha creat la pàgina web i l’aplicació mòbil per a la promoció dels seus productes i/o serveis, però no pot controlar la utilització de les mateixes de manera diferent de la prevista en el present Avís Legal. Per tant, l’accés i ús correctes de la informació continguda en la pàgina web i l’aplicació mòbil són responsabilitat de qui realitza aquestes accions, no
sent responsable PARLEM de l’ús incorrecte, il·lícit o negligent que de la mateixa pogués fer l’usuari.

CONTINGUTS

PARLEM facilita tots els continguts del seu web i de l’aplicació mòbil sota determinades condicions de bona fe, i s’esforçarà en la mesura del possible perquè els mateixos estiguin actualitzats i vigents. No obstant això, PARLEM no pot assumir cap responsabilitat respecte a l’ús o accés que realitzin els usuaris fora de l’àmbit al que es dirigeix la pàgina web i l’aplicació mòbil, la responsabilitat final dels quals recaurà sobre l’usuari. Així mateix, PARLEM no pot controlar els continguts que no hagin estat elaborats per ella o per tercers complint el seu encàrrec, i per això no respondrà en cap cas dels danys, continguts i indisponiblitats tècniques que poguessin causar-se per part de tercers.

VIRUS

PARLEM es compromet a aplicar en la mesura del possible, les mesures oportunes al seu abast per intentar garantir a l’usuari l’absència de virus, cucs, troians, spam… a la seva pàgina web i a l’aplicació mòbil. No obstant això, aquestes mesures no són 100% infal·libles i, per això, PARLEM no pot assegurar totalment l’absència d’aquests elements indesitjables. En conseqüència, PARLEM no serà responsable dels danys i perjudicis que els mateixos poguessin produir a l’usuari.

FALLADES TECNOLÒGIQUES

PARLEM posa els mitjans necessaris al seu abast per a la continuïtat d’aquesta pàgina web i de l’aplicació mòbil i s’esforçarà al màxim perquè no tinguin interrupcions, però no pot garantir l’absència de fallades tecnològiques, ni la permanent disponibilitat de la pàgina web i l’aplicació mòbil ni dels serveis que contenen. En conseqüència, no s’assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin generar-se per la falta de disponibilitat ni per les fallades en l’accés ocasionats per desconnexions, avaries, sobrecàrregues o caigudes de la xarxa no imputables a PARLEM.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La Llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis de la present pàgina web i de l’aplicació mòbil, serà l’espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir arran de la visita al web i l’aplicació mòbil o de l’ús dels serveis que s’hi puguin oferir, PARLEM i l’usuari acorden sotmetre’s als jutges i tribunals del Mercantil de Barcelona.