Botiga Parlem Vilanova

La nova botiga de Vilanova consolida Parlem al Garraf

Botiga Parlem Vilanova

Vilanova i la Geltrú acull la nostra primera botiga corporativa al Garraf. L’operació s’emmarca dins el pla d’obertura de botigues que estem duent a terme arreu de Catalunya per situar-nos encara més a prop dels nostres clients. La botiga Parlem de Vilanova es troba a la Rambla Principal, 40, en ple centre de la ciutat, i us hi atendrà un equip liderat pel Cristian. Des d’aquest establiment, aspirem a consolidar-nos progressivament al Garraf com a operadora catalana de referència.

Els nous clients que s’hi acostin hi trobaran ofertes i descomptes especials, com ara una promoció del primer mes gratuït si contracten un paquet de Fibra i Mòbil abans del 31 de juliol. I els clients de Parlem hi podran gaudir de serveis addicionals, com ara descomptes en contractar una assegurança (llar, automòbil, comunitat de propietaris, comerços i empreses, accidents personals, entre d’altres) a la mútua catalana Mussap.

L’obertura de la botiga Parlem de Vilanova se suma a altres inauguracions recents a Vilafranca del Penedès i als barris barcelonins del Poblenou i Sant Antoni, dins un procés d’expansió que s’allargarà encara uns mesos més amb noves botigues arreu del país.

Vilanova i la Geltrú
El mite grec de Pasífae representat per l’escultor Òscar Estruga a la platja de Vilanova.

Paral·lelament, aspirem a esdevenir un gran grup de telecomunicacions europeu de proximitat que sigui capaç d’incorporar nous operadors regionals amb marca pròpia fora de Catalunya. En aquest sentit, el juliol de l’any passat es va posar en marxa Aproop, una nova companyia de telecomunicacions de proximitat al País Valencià.

► Demana més informació sobre ofertes i promocions al 1713 o deixa’ns les teves dades a la pestanya “Et truquem” i te n’informarem.

Entrades relacionades

Entrades relacionades