Tarifes Roaming

a) Què és el Roaming?

El roaming és un servei que et permet realitzar trucades i parlar des de fora de l'estat espanyol. El roaming sempre ve desactivat per defecte

b) Com puc tenir connexió a internet des de l'estranger:

Per navegar per internet des de l'estranger haurà d'activar el roaming abans de sortir a l'estranger i l'opció itinerància de dades activa al teu dispositiu mòbil. Per activar el roaming ho podràs fer de la següents maneres:

  • Descarrega't la APP
  • Des de la web: Àrea client
  • Truca al 1713. Nosaltres t'ajudarem encantats. Et recomanem que truquis abans de fer el viatge, ja que sense el roaming activat només podràs rebre trucades, però no fer-les. Si ja et trobes a l'estranger, pots trucar al +34 93 547 88 60 des d'un altre terminal.
  • Si ets una empresa, et recordem que el número d'atenció al client és el 900 62 20 00

c) Accés a internet segons destinació:

Si viatges a un país de la Unió Europea i associats, quan arribis al país de destí, si tens el servei de roaming actiu i l'opció d'itinerància de dades el mòbil es connectarà automàticament a la xarxa d'internet. *

Si viatges a un país de fora de la Unió Europea per poder connectar-te a internet amb les dades de la teva tarifa hauràs d'activar el roaming abans de marxar i l'opció de la itinerància de dades activa al teu dispositiu mòbil. Un cop siguis al teu destí t'enviarem un SMS i hauràs de seguir les indicacions per desbloquejar les dades. Les dades mòbils estaran bloquejades de forma predefinida per evitar sobrecostos a la teva factura.

  • Quins països formen part de la Unió Europea i associats?

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Gibraltar, Grècia, Guadalupe, Guaiana Francesa, Holanda, Hongria, Irlanda, Illa Martinica, Illa Reunió, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal (Madeira i Açores), Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia i Espanya.

Preus vigents des del 15/06/17
A LA UNIÓ EUROPEA A LA RESTA D’EUROPA I ALTRES PAÏSOS A LA RESTA DEL MÓN
TRUCADES des de LA UNIÓ EUROPEA Mateix preu que trucades nacionals 1,81€/MIN 3,15€/MIN
TRUCADES des de RESTA D’EUROPA i ALTRES 1,81€/MIN 1,81€/MIN 3,15€/MIN
TRUCADES des de RESTA DEL MÓN 3,15€/MIN 3,15€/MIN 3,15€/MIN
ESTABLIMENT DE TRUCADA des de LA UNIÓ EUROPEA Mateix preu que trucades nacionals 0,60€ 0,60€
ESTABLIMENT DE TRUCADA des de LA RESTA DEL MÓN 1,81€/MIN 1,81€/MIN 1,81€/MIN
DADES Mateix preu que trucades nacionals 6,05€/MB 6,05€/MB
SMS Mateix preu que SMS nacional 0,73€/SMS 0,73€/SMS
A LA UNIÓ EUROPEA LA RESTA D’EUROPA I ALTRES PAÏSOS A LA RESTA DEL MÓN
SI ET TRUQUEN QUAN ESTÀS - 1,45€/MIN 2,66€/MIN
ESTABLIMENT DE TRUCADA SI ET TRUQUEN - 1,81€/MIN 1,81€/MIN
SI REPS UN SMS ESTIGUIS ON ESTIGUIS 0€ 0€ 0€
IVA INCLÒS
A partir del 15/06/17 les condicions de les tarifes milloren. Podràs parlar i navegar a la Unió Europea al mateix preu que a casa:
  • Les trucades, SMS y MMS de la UE i associats a altres mòvils o números codificats com a UE i associats seran considerats com a ús nacional
  • No hi haurà cap cost per a les trucades entrats
  • L'ús de dades a la UE i països associats seà considerat com l'us nacional i l'experiència de navegació serà la mateixa que a Espanya.
  • Podràs navegar com a Espanya, sempre subjecte a un ús responsable de dades.
PAÏSOS DE LA UNIÓ EUROPEA

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Gibraltar com a destí, Grècia, Illa de Guadalupe (Antilles franceses), Guaiana francesa (Antilles franceses), Holanda, Hongria, Irlanda, Illa de Martinica (Antilles franceses), Illa de Reunió, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia, Espanya com a destí, Illa de San Martín (Antilles franceses), Mònaco (sota cobertura d'operadors francesos), San Marino (sota cobertura d'operadors italians), el Vaticà (sota cobertura de operadors italians)

Resta d'europa i altres països

Europa: Albània, Andorra, Bosnià i Hercegovina, Illes Fèroe, Kosovo, Sèrbia, Monaco, Macedònia, Montenegro, Suïssa, Turquia. Àfrica: Algèria, Marroc, Tunísia. Amèrica: Bermudes, Canadà, Estats Units, Puerto Rico.

Resta del Món

Àsia, resta d'Àfrica, resta d'Amèrica, resta d'Europa i Oceania

Vols fer-te’n client?