Comunicat sobre seguretat - PARLEM

Benvolgut client,

Us informem que el passat dia 14 de febrer del 2022, hem tingut coneixement que hauríem pogut ser víctimes d’un accés no autoritzat a una de les nostres bases de dades on constaven nom i cognoms de clients, número de DNI, telèfon, direcció, correu electrònic i credencials.

Tot i que no s’ha pogut certificar aquest accés no autoritzat, s’han reforçat els controls d’accés i s’ha migrat la base de dades potencialment afectada a un entorn encara més segur. Així mateix ens hem posat en contacte amb les autoritats competents com l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Des de Parlem seguirem treballant per millorar la nostra ciberseguretat i t’informarem puntualment de possibles casos com aquest de forma transparent als que tots estem exposats. Per aquest motiu, si tens qualsevol consulta relacionada amb aquest o altres afers relacionats amb la protecció de dades, pots posar-te en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades, el despatx especialitzat en dret digital i tecnològic Font Advocats – FA Law & Media Services, mitjançat el correu electrònic protecciodedades@parlem.com.

Vols fer-te’n client?
1704876999659_Parlem_Laia_300