Comunicat sobre seguretat - PARLEM

Benvolgut client,

A Parlem ens preocupa la seguretat i la privacitat dels nostres clients.

Malauradament, us informem que el passat dia 13 de setembre del 2021, vam patir un incident informàtic, malgrat disposar d’importants mesures de seguretat. És per això que volem informar-te dels fets ocorreguts amb la màxima transparència possible.

Des del moment en què vam detectar aquest incident i, en compliment de la normativa vigent, ens vam posar en contacte amb l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Concretament, l’incident es va produir com a conseqüència d’un accés no autoritzat a una única carpeta de la nostra Extranet, on hi havia un arxiu amb part de la nostra base de dades. Com a conseqüència d’aquest incident, es podria haver afectat la confidencialitat de les dades i qualsevol ús que se’n faci implicaria estar infringint la normativa vigent.

Les dades potencialment afectades tan sols van ser nom, cognoms i número de DNI i, en alguns casos, els telèfons i correus electrònics. En cap cas es tracta d’informacions de caire més personal que puguin comprometre’t com a usuari – tals com contrasenyes – ni tampoc a dades sobre productes o serveis que ens hagis pogut proporcionar. Amb això també volem dir-te que Parlem no ha perdut la informació i que tampoc es veurà afectat cap dels teus serveis amb la nostra companyia.

Per a posar-hi remei, els treballadors de Parlem han rebut formació en matèria de protecció de dades, s’ha registrat l’incident oportunament i s’ha implementat controls d’accés lògic per tal d’esbrinar els arxius que es van veure vulnerats.

Per altra banda, volem aprofitar que hem estat víctimes d’aquest tipus d’incidents, per a recordar-te que tots hi estem exposats. D'aquesta manera, et recomanem ser curós amb els correus electrònics que rebis que no tinguin origen conegut.

Lamentem aquesta incidència. A Parlem seguirem treballant per reforçar els nostres protocols de seguretat per tal d’evitar la proliferació d’aquest tipus de ciberatacs alhora que condemnem aquest tipus de conductes.

Per qualsevol consulta relacionada amb aquesta incidència i amb qualsevol afer que tingui a veure amb la protecció de dades, pots posar-te en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades, el despatx especialitzat en dret digital i tecnològic FONT ADVOCATS (FA DIGITAL LAW & MEDIA SERVICES SL) mitjançat el correu electrònic protecciodedades@parlem.com.

Moltes gràcies per la teva comprensió.

Equip Parlem.

Vols fer-te’n client?