atenció al client Parlem

Parlem compleix amb la futura llei de serveis d’atenció al client

atenció al client Parlem

Sabem que el teu temps és or i a Parlem procurem atendre totes les trucades sense esperes innecessàries. Sabies que la majoria les atenem en només 30 segons? Però no totes les companyies tenen aquest compromís amb els seus clients. És per això que el govern espanyol ha aprovat l’avantprojecte de Llei de Serveis d’Atenció al Client: per acabar amb els temps d’espera “pràcticament infinits”, entre altres pràctiques perjudicials per als clients.

A Parlem, la gran majoria de les trucades ja són ateses en menys dels tres minuts que estipula aquest avantprojecte de llei, i treballem en tot moment per oferir una atenció òptima als nostres clients. Sempre t’atendrà una persona especialitzada, tot i que també posem a disposició dels usuaris el nostre xatbot Laia, que permet respondre preguntes puntuals a través del nostre web sense cap mena d’espera. Però si la Laia no aconsegueix resoldre el teu dubte, és capaç de posar-te en contacte amb una persona del nostre equip quan calgui. Si després de la teva trucada, no quedes satisfet amb l’atenció rebuda, el nostre servei de qualitat traslladarà el teu cas a la figura del Defensor del Client.

Els nostres telèfons són sempre gratuïts, no tenim telèfons de pagament. I per atendre les persones amb discapacitat auditiva, el nostre equip també respon a través de les xarxes socials i el correu electrònic.

Per als clients que prefereixin l’atenció presencial, Parlem posa a la seva disposició una xarxa de botigues arreu de Catalunya, on els atendrà un equip de professionals especialitzats.

Malgrat tots els esforços, ningú no és perfecte, i a Parlem sempre auditem la qualitat del nostre servei d’atenció al client amb la intenció de detectar-ne els punts febles i millorar-lo sempre que puguem. Però, com t’hem explicat, la nostra companyia ja té en compte els requisits previstos en la futura llei de serveis d’atenció al client, i n’estem satisfets.

► Som a la teva disposició al 1713 o al 900 373 472 de dilluns a divendres de 9 a 21 h, i les 24 hores al web www.parlem.com a través de l’Àrea Client i al correu electrònic atencioalclient@parlem.com.

Entrades relacionades

Entrades relacionades