MWC 21 - Parlem Telecom

Parlem no falla al Mobile World Congress

MWC 21 - Parlem Telecom

Aquest passat dilluns s’iniciava el tan esperat Mobile World Congress 2021, que suposa recuperar una certa normalitat al sector TIC català i internacional. És cert que l’edició d’enguany és més reduïda que la d’anys anteriors a causa de la situació excepcional de la Covid-19, però el congrés més important del món de telefonia mòbil segueix sent un espai privilegiat per a les companyies que aposten per la innovació i la tecnologia, com Parlem Telecom. La participació d’expositors i assistents aquest 2021 és molt menor, però la celebració de l’esdeveniment -que l’any passat es va cancel·lar- ja és tot un èxit i toca agrair el protagonisme que rebrà la indústria local.

Parlem segueix apostant per la proximitat

Des de Parlem és un orgull poder formar part novament del Mobile, que està reservat per a les grans empreses en l’àmbit tecnològic, com la nostra. Som una operadora de telecomunicacions en expansió i creixem preservant la nostra identitat catalana i la nostra proximitat vers els clients.  

Des de l’any 2014 a Parlem no hem deixat de fer-nos grans i fa pocs dies vam sortir al mercat borsari BME Growth per tal de poder accedir a més recursos per consolidar-nos com la gran operadora de telecomunicacions de Catalunya. La nostra bandera sempre ha sigut (i serà) oferir serveis de qualitat amb un tracte directe i personal, de proximitat i en la nostra llengua. Si veniu al nostre estand del Mobile, podreu conèixer-nos encara millor… Us hi esperem!

Entrades relacionades

Entrades relacionades