Distribuidors Parlem Telecom

Tens pensat obrir el teu propi negoci? Fes-te distribuïdor de Parlem!

Distribuidors Parlem Telecom

En una societat on cada cop més les grans empreses (des de bancs fins a operadores de telecomunicacions) tanquen els seus punts de venda i d’atenció presencials per reduir despeses i s’obliden dels clients que no saben moure’s en entorns digitals, a Parlem Telecom advoquem per garantir l’atenció i el tracte de proximitat no només en els nostres canals virtuals i telefònics, sinó també en les botigues físiques que volem obrir a tot el territori i que són fonamentals per assegurar-nos que ningú es queda enrere.

Per tant, el nostre objectiu essencial és arrelar-nos a Catalunya de forma presencial els propers mesos per oferir els nostres serveis de fibra, telefonia i televisió garantint la màxima confiança als clients, que podran consultar-nos els seus dubtes en persona. La qualitat, la proximitat, la transparència, la catalanitat i la professionalitat són els nostres valors. Tal com ha declarat Ernest Pérez-Mas, el director general de Parlem Telecom, “el propòsit de l’obertura de les botigues és enfortir el vincle amb els clients i integrar-se en una zona amb un gran potencial de creixement”.

Per fer-ho, convidem a qui hi estigui interessat a ser un distribuïdor oficial de Parlem, una de les empreses amb més creixement del Sud d’Europa durant els últims dos anys. T’oferim la possibilitat de formar part de la nostra gran família, obrint el teu propi negoci a la teva localitat amb garanties d’èxit assegurades. De moment ja comptem amb 4 botigues pròpies a: Lleida, Reus, Sant Andreu i Girona.

Les nostres botigues disposen d’un disseny únic i innovador, estan decorades amb tons grocs i moderns que reflecteixen la identitat de Parlem i compten amb zones habilitades perquè qualsevol que hi entri pugui estar còmode i ser atès.

Parlem Telecom és una operadora de telecomunicacions catalana nascuda l’any 2014 que ofereix serveis integrals de telecomunicacions, tant per a particulars com per a empreses, des de Catalunya i en català. Aposta per un tracte de proximitat amb el client amb una identitat pròpia.

Estem segurs que junts farem créixer el nostre projecte amb l’objectiu de liderar el mercat de les telecomunicacions i tecnològic a casa nostra.

Tenim ganes de coneixe’t! Clica aquí per més informació.

Entrades relacionades

Entrades relacionades