Connectem Barcelona

Parlem participa en un projecte d’inclusió digital, ‘Connectem Barcelona’

Connectem Barcelona

Barcelona és la capital digital del sud d’Europa: acollim la Mobile World Capital, la Smart City Expo i un ecosistema innovador de primera classe. Però Barcelona és també la dels més de 3.000 estudiants que, durant la pandèmia, no van poder seguir les classes online per culpa de la bretxa digital”, va declarar Laia Bonet, tinenta d’alcaldia de Transició Digital de l’Ajuntament de Barcelona, durant la presentació del projecte “Connectem Barcelona”.

La iniciativa és un projecte d’inclusió digital als barris, que començarà l’1 de setembre a la Trinitat Nova, i en la que Parlem contribuirà a cobrir la necessitat de connectivitat, dotant de routers, contractes, SIMs de dades i bosses de dades. “Seguirem treballant amb projectes d’inclusió digital com aquests perquè ningú es quedi enrere”, va assenyalar el nostre CEO, Ernest Pérez-Mas.

El 8,1% és el percentatge de llars que no disposen d’internet. “Connectem Barcelona” vol fer front al repte de la bretxa digital, facilitant la connexió i els dispositius digitals a famílies en dificultats i facilitant la capacitació per a un millor aprofitament tecnològic.

Presentació Connectem Barcelona

La digitalització ofereix un nou ventall d’oportunitats econòmiques i socials, com el teletreball, la formació a distància o la proximitat social però, si no s’acompanya de polítiques d’inclusió digital, la transició digital pot comportar l’augment de desigualtats.

A més de Parlem i d’altres operadores de telecomunicacions, també col·laboren en aquest projecte entitats del tercer sector, del Districte de Nou Barris, del teixit associatiu de la Trinitat Nova, de fabricants de dispositius digitals i de programari, així com entitats representatives de l’ecosistema tecnològic.

Entrades relacionades

Entrades relacionades