Ofertes estiu Parlem

Descobreix les millors tarifes d’estiu de fibra i mòbil de Parlem

Ofertes estiu Parlem

Tenim bones notícies. Tant si ets de platja, com de muntanya, o si prefereixes quedar-te a casa. Escullis el pla que escullis, para bé l’orella: aquest estiu si et fas de Parlem et doblem els gigues, t’oferim dades infinites i et regalem un mes si contractes un paquet que inclogui fibra, fix i mòbil. Respira, t’ho expliquem a continuació. Estàs preparat?

Oferta mòbil: el doble de gigues al mateix preu

Tens contractada la tarifa de mòbil de 25GB? Si no és així, ara és el millor moment per a fer-ho. Et doblem els gigues (25GB+25GB) de manera indefinida. Al mateix preu i per sempre. En aquest enllaç pots veure els detalls de l’oferta.

Dades infinites fins al 31 d’agost

No, no ens hem tornat bojos. I els miracles tampoc no només passen a Lourdes. Tenir gigues infinites és possible! Si aquest mes et passes a Parlem, podràs gaudir de gigues infinites fins al 31 d’agost amb la tarifa de 100GB. T’ho expliquem al detall aquí.

Un mes gratuït de fibra, fix i mòbil?

A més, si contractes ara qualsevol paquet que inclogui tarifes de fibra, fix i mòbil, et regalem un mes gratuït. Diga-li “gratis”, “de franc” o com vulguis. On no hi ha discussió possible és que si et passes a Parlem et regalem un mes de tarifa. Troba més informació en aquest enllaç.

No és una il·lusió òptica, són les tarifes d’estiu de Parlem! Per qualsevol dubte, contacta’ns al 1713!

Entrades relacionades

Entrades relacionades