Financial Times situa Parlem com la “teleco” que creix més ràpid de l’Estat i la 4a d’Europa

Estem de celebració i és que tot esforç té la seva recompensa. Segons el rànquing “FT 1000 – Europe’s Fastest Growing Companies 2021”, que ha publicat el Financial Times, Parlem Telecom és una les empreses que creixen més ràpidament d’Europa. En concret, el rànquing ens situa en la posició 200 d’entre 1.000 empreses europees. I no només això, sinó que ens situem en la primera posició dins del sector de les telecomunicacions a l’Estat espanyol i en la quarta posició a nivell europeu. Tanmateix, ens trobem en la 16a posició com a empresa de qualsevol sector que més creix al conjunt de l’Estat.

No et sembla que estàs tenint un déjà-vu? És normal! Això és degut a què l’any passat Financial Times també ens va situar en la mateixa posició, la 200, en el rànquing de les 1.000 empreses que creixen més ràpidament a Europa. En aquella ocasió, això sí, érem la 19a empresa que més va créixer de l’Estat… Ara hem guanyat tres posicions al rànquing! Diferents mitjans han fet ressò de la notícia, com en Jordi Basté en El món a RAC1:

⛅ Bon dia! Avui molts mitjans es fan ressò del rànquing de @FT que ens situa com una de les 200 empreses que creix més ràpid d'Europa, i la 4a companyia de telecomunicacions del continent en aquesta llista.

???? Així ho ha explicat en @jordibaste aquest matí a @elmonarac1 @rac1: pic.twitter.com/aaCLn65q9d

— Parlem Telecom (@parlem_telecom) March 3, 2021

El mitjà de comunicació britànic apunta que, pel que fa a sectors, la classificació torna a reflectir el creixement assolit per les empreses tecnològiques europees, que dominen amb 218 aparicions, enfront de les 189 del rànquing del 2020. Pel que fa a estats europeus, Itàlia és el que aporta més companyies a la llista (269) seguit per Alemanya (203), França (164) i Regne Unit (136). L’Estat espanyol queda en 5a posició del rànquing amb un total de 54 empreses. Al programa ‘Valor Afegit’ de TV3 han fet menció a aquesta fita que hem aconseguit:

Què destaquem d’aquest creixement?

Darrere d’aquestes dades trobem una llarga trajectòria i un gran treball de tot l’equip que conforma Parlem. El nostre objectiu segueix sent el mateix: convertir-nos en el primer gran grup de telecomunicacions català, amb el nostre focus en el client, la transparència, el bon servei, la proximitat i els preus justos.

Els números parlen per si sols: entre el 2016 i el 2019 vam créixer un 102’9% i alhora vam tenir un creixement absolut en ingressos del 735%. Perquè quedi més clar, això suposa passar d’1,3 M€ (2016) a 10,9 M€ (2019). També cal destacar que el 2020 vam seguir creixent fins a superar els 18 milions d’euros d’ingressos.

Compromesos en digitalitzar la societat catalana

Aquest creixement continuat ens ha permès introduir-nos en el desenvolupament de projectes 5G i reduir la bretxa digital i la falta de presència femenina en el sector TIC. Com hem comentat en anteriors posts, ens hem aliat amb la Fundació i2CAT per tirar endavant diferents projectes amb tecnologia 5G a l’àrea metropolitana de Barcelona. També hem participat en diferents iniciatives com l’STEM Women Congress i el projecte #100tifiques per donar visibilitat i protagonisme a les dones en l’àmbit tecnològic i impulsar el lideratge femení.

En definitiva, estem compromesos amb iniciatives innovadores en el sector de les telecomunicacions del país i, per això, invertim en projectes d’investigació i desenvolupament per ajudar a digitalitzar la societat catalana.

El nostre objectiu per aquest 2021 és seguir treballant per créixer i oferir els nostres millors serveis a tot el país i seguir contribuint en el desenvolupament econòmic, social i cultural d’aquest.

Entrades relacionades

Entrades relacionades