Per a les coses importants, Parlem

La nova campanya de l’operadora de telecomunicacions catalana, Parlem Telecom, vol reivindicar la qualitat del servei, la proximitat, l’excel·lència del nostre servei d’atenció al client, que ofereix Parlem Telecom als seus clients.

La campanya té per objectiu eliminar els stoppers per passar-se a Parlem i agrair la confiança a tots aquells que ja han fet el pas i formen part de Parlem.

Així doncs, la campanya es focalitza en comunicar els motius principals per venir a Parlem, i el més important, aquells motius per quedar-s’hi. Volem recalcar, doncs, les principals raons per confiar en nosaltres: La connexió a tot el territori català. El compromís amb els clients, reconeguda com l’empresa més ben valorada per l’Estat segons l’OCU, per segon any consecutiu. La reivindicació de la cultura i la tradició, sent patrocinador oficial de la festa de la Fil·loxera. Els nostres productes i plans, adequats a les necessitats dels nostres clients. La protecció de la llengua, servei d’atenció sempre en català.

És per això que el missatge principal que vol comunicar aquesta nova campanya de Parlem és “Per a les coses importants Parlem“, reforçant la imatge com a proveïdor de serveis de telecomunicacions d’alta qualitat.

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades