Grup Parlem reforça la seva estructura corporativa: Xavier Capellades, nomenat nou Conseller Delegat; Ernest Pérez-Mas seguirà com a President

El passat divendres 21 de juny de 2024, es va iniciar una nova etapa en la governança pel Grup Parlem Telecom amb el nomenament com a Conseller Delegat de Xavier Capellades, que esdevé així el màxim responsable executiu de la companyia que cotitza al BME Growth. Capellades, que des del seu nomenament a l’octubre del 2023 havia exercit com a director general del grup de telecomunicacions català, serà ara l’encarregat de liderar l’execució de l’estratègia de creixement actual de Parlem, en la qual la companyia espera seguir creixent i assolir els 51 milions d’euros de facturació amb un 10% d’EBITDA en el tancament de l’actual exercici de l’any 2024. 

L’entrada de Capellades com a Conseller Delegat suposa un pas al costat del fundador de Parlem, Ernest Pérez-Mas, que mantindrà, això sí, el seu càrrec com a President no executiu del Grup. D’aquesta manera, les funcions de Pérez-Mas ja no se centraran en la tasca del dia a dia, sinó que s’enfocaran a definir la visió i l’estratègia de negoci dels propers anys, així com en vetllar per les relacions corporatives i amb inversors de Parlem.

El nomenament de Capellades ha estat aprovat avui pels accionistes de la societat en un Consell d’Administració celebrat a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Durant la sessió s’ha aprovat també el nomenament de Roger Piqué, un dels socis fundadors d’Inveready, com a nou membre del Consell. Igualment, els accionistes han aprovat els comptes anuals i els resultats auditats de l’exercici 2023 de Parlem. En aquest sentit, cal recordar que el Grup va facturar l’any passat 45 M€ en les seves divisions de telecomunicacions i de solucions per a empreses, el que suposa un creixement del 36% respecte el 2022, amb un EBITDA positiu de +3M€. Precisament, l’edifici de la Cambra de l’Avinguda Diagonal on s’ha celebrat el Consell acollirà el proper mes de juliol la nova seu corporativa de Parlem.

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades