Amics de Parlem

Ja saps que pots guanyar diners amb el programa Amics de Parlem?

Amics de Parlem

Atenció, informació útil només per clients de Parlem!

Això és de debò! Amb el programa Amics de Parlem pots arribar a guanyar molts diners, tants com amics portis amb nosaltres.

Què és el programa Amics de Parlem?

El programa Amics de Parlem es tracta d’un programa de referits on pots guanyar diners portant a amics, familiars o coneguts a Parlem telecom. Amb aquest programa volem aconseguir que cada vegada siguem més els que formem part de l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, i per ajudar-nos a fer-ho possible, et donem la recompensa que et mereixes. Per això, per cada amic que convidis i es faci de Parlem pots guanyar fins a 10€, i ell també. Ja ho veus, tothom hi surt guanyant. Si el teu amic contracta una línia mòbil, tant tu com el teu amic guanyeu 5€. Si contracta un pack amb fibra o una fibra solta, guanyeu 10€ cada un. I així anar sumant i anar guanyant diners sense parar, perquè no hi ha límit de persones a convidar!

Com funciona el programa Amics de Parlem?

Guanyar diners amb el programa Amics de Parlem és molt fàcil. El primer que has de fer és inscriure’t al programa a través d’aquest enllaç: https://parlem.tink.bz/.

  1. Veuràs que el primer pas és introduir el teu nom, cognom, número de telèfon i correu electrònic, així podrem veure si ets client de Parlem i tindrem les teves dades de contacte.
  2. Un cop dins, passes a ser Almogàver i et facilitem l’enllaç que has de compartir amb tots aquells amics, familiars i coneguts que vulguis convidar a passar-se a Parlem.
  3. Un cop el teu amic rebi l’enllaç, haurà de seguir els passos que li demanem. El primer de tots és facilitar-nos el nom, cognom, número de telèfon i correu electrònic.
  4. Seguidament, rebrà la trucada d’un dels nostres comercials per fer la contractació del producte.
  5. Un cop el teu amic ja formi part de Parlem telecom, els dos rebreu el premi.

Com s’entrega el premi?

Els premis del programa Amics de Parlem només s’entreguen si l’amic que convides acaba el procés de contractació. I com us ho donarem? Doncs, imaginem que convides a un amic que contracta un pack de fibra i mòbil. En aquest cas, els dos guanyareu 10€. Quan el teu amic ja faci tres mesos que està a Parlem, us aplicarem el descompte de 10€, tant a tu com a ell, a la següent factura.

Posem el cas que tres amics teus contracten la fibra de Parlem a través de la teva invitació, guanyaries 30€, que descomptaríem de la teva factura. Si aquest import és més elevat que el de la teva factura, els diners se’t queden acumulats i ho descomptaríem de la següent.

En definitiva, guanyar diners amb Parlem és molt fàcil, no? Només has d’unir-te al programa Amics de Parlem i compartir l’enllaç amb tots els teus amics. A què esperes? Que comenci el joc!

Entrades relacionades

Entrades relacionades