Apple

Apple presenta el nou Watch Series 6

Apple

Avui en dia tots tenim present el què és un Smartwatch, encara que sigui una idea general, sabem que són aquells rellotges que tenen moltes funcionalitats. La realitat és que aquests rellotges intel·ligents van arribar fa uns anys per quedar-se per sempre, de manera que cada nou model que surt, ens aporta funcionalitats que ni imaginàvem.  Aquests, tenen un ús molt semblant als Smartphones, però la seva mesura, que permet portar-los lligats al nostre canell sense que ens adonem, fa que siguin molt més fàcils d’utilitzar. A part de les gestions del dia a dia com contestar trucades, atendre els correus electrònics i d’altres notificacions, aquests rellotges intel·ligents han anat guanyant terreny en el món de l’esport, ja que permet controlar la nostra activitat física de manera precisa.

Els rellotges intel·ligents que més es venen actualment són els de la marca Apple. És per aquest motiu que la companyia no s’atura i ha tornat a sortir al mercat per presentar-nos uns dels millors rellotges intel·ligents del moment: l’Apple Watch Series 6. Estem parlant del rellotge més ambiciós que han fet mai que té com a objectiu obrir encara més el mercat. La principal característica d’aquest nou rellotge  d’Apple respecte de l’anterior és la incorporació d’un mesurador d’oxigen en sang. La companyia ha afirmat que, oficialment, no és un sensor de calibre mèdic perquè no ha estat examinat per les autoritats sanitàries, sinó que ha estat creat per mesurar el benestar de cada usuari.

Novetats de l’Apple Watch 6

 1. La novetat principal a destacar és el mesurament de la saturació d’oxigen en sang i funció d’electrocardiograma. Els resultats es veuen de manera molt clara a l’app de Salut de l’Iphone, però, com ja hem dit, es tracta de dades orientatives.
 2. Ets dels que li agrada fer trekking? Aquest cop Apple s’ha acostat una mica més als esports d’altures. El nou Apple Watch et permet saber amb exactitud a quina altura et trobes, de manera molt precisa, gràcies a que el baròmetre treballa amb GPS i wifi per fer totes les funcions.
 3. Una altra novetat que destaca dels anteriors models és que el rellotge et calcula el temps que trigues a rentar-te les mans, i si no és suficient, t’avisa que ho estàs fent malament. Actualment, rentar-se bé les mans és una acció molt important fet que provoca que aquesta app sigui molt útil pel nostre dia a dia.
 4. El nou Apple Watch inclou el registre del son, característica que es trobava molt a faltar en els anteriors models.
 5. Estem d’acord que una de les coses que més ens molesta de la tecnologia és estar carregant la bateria dels dispositius cada dos per tres? Si la resposta és si, l’Apple Watch Series 6 et sorprendrà. Compte amb una bateria més gran, un nou processador i diferents opcions de software perquè duri més l’autonomia i el temps de càrrega de 0 a 100% és només d’una hora i mitja.

Característiques de l’Apple Watch 6

 1. Possibilitat d’accedir a l’App Store des del rellotge per descarregar totes les aplicacions d’Apple.
 2. És un 20% més ràpid que la generació anterior.
 3. L’Apple Watch Series 6 pot accedir a xarxes wifi de 5 Ghz a més de les de 2,4 Ghz a les que estaven limitats els anteriors rellotges intel·ligents, i això que significa? Doncs que pot optar a molta més velocitat en l’accés a les dades.
 4. Una altra novetat a destacar és la implementació del xip U1 que, en un futur, et permetrà obrir la porta del cotxe, per exemple.
 5. També cal destacar que la càrrega sense fils del nou rellotge d’Apple és més ràpida que la dels anteriors: en una hora s’arriba al 80% de la càrrega total. Segons Apple, la duració de la bateria és d’unes 18 hores.
 6. Un dels principals canvis que notaràs, si ja has tingut un Apple Watch, és la pantalla, que és un 25% més brillant que les anteriors. Gràcies a aquesta millora tindràs una millor lectura de la informació i de les dades, sobretot en dies que faci sol i estiguis fent exercici a l’exterior.

Com podem veure, es tracta d’un rellotge intel·ligent molt complet, però això també es reflecteix en el preu. No es tracta, doncs, d’un dels rellotges més econòmics del mercat. L’Apple Watch Serie 6 el pots comprar des de 429€ o 529€ si el vols amb eSIM. Tot i això, grans botigues com Amazon ja han llançat algunes ofertes que pots veure consultant directament a les seves pàgines.

Entrades relacionades

Entrades relacionades