Vols comprar l’iPhone 15? Parlem-ne.

Fa poc més de tres setmanes el nou iPhone va sortir al mercat i, tot i ser el mòbil més esperat del moment amb novetats tecnològiques i creant cues per adquirir-lo, ja ha generat queixes i dubtes entre els clients.

Els usuaris han detectat que la temperatura dels seus iPhones arribava fins a 40 graus, sobretot qui ha comprat l’iPhone 15 Pro i 15 Pro Max. Aquesta elevació de la temperatura afecta directament el consum de la bateria dels dispositius i al seu rendiment. Els usuaris s’han manifestat sobretot per mitjà de les xarxes socials, declarant que el sobreescalfament es produeix durant la càrrega del mòbil, però també hi ha qui comenta que els hi ha passat durant la utilització d’aquest.

Davant d’aquesta situació, Apple s’ha pronunciat, acceptant el problema i desmentint els rumors que acusaven el marc de titani i la dissipació de calor reduïda (creada per reduir el pes del dispositiu) com a possibles causants del problema.

L’empresa ha declarat que el causant del problema és una combinació de factors, originat principalment pel software, ja que hi ha hagut un problema amb el processador A17 Pro d’Apple. Un segon factor és causat per les actualitzacions d’apps de tercers, pel fet que sobrecarreguen el sistema, com per exemple l’actualització d’Instagram, Uber o Asphalt 9.

Així doncs, l’analista d’Apple creu aquesta situació pot solucionar-se amb l’actualització del programari de iOS17, en la que ja estan treballant.

Mentre Apple treballa en l’actualització del programari, si disposes d’un iPhone 15, aquí tens una solució temporal:

  • Obrir l’App de Configuració de l’iPhone.
  • Buscar l’aplicació d’Instagram, Uber i/o Asphalt 9.
  • Desactivar les actualitzacions de segon pla.

O si ho prefereixes, a les nostres botigues podràs trobar el mòbil que més s’adapta a tu, on t’explicarem i t’assessorarem de la millor manera possible. Busca la teva botiga!

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades