‘Descobrim emocions’ al Mobile gràcies a una plataforma de reconeixement facial basada en IA

La setmana vinent serem presents al Mobile World Congress (MWC) on volem deixar constància del nostre compromís amb la innovació i les noves tecnologies i alhora del suport al territori i a les empreses emergents. Per això, en l’estand mostrarem una plataforma d’Intel·ligència Artificial (IA) que detecta emocions, un aparell d’interconnexió a wifi que facilita l’accés a productes i serveis i la prova pilot que vam fer sobre conducció autònoma segura. En els dos primers casos, es tracta de tecnologies elaborades per dues de les start-ups que Parlem Ventures va reconèixer en les convocatòries organitzades l’any passat, mentre que la prova de mobilitat sense conductor és el segon cas d’ús liderat per Parlem Telecom dins del projecte Pilot 5G Catalunya.

Amb el lema Descobreix la teva emoció, els visitants de l’estand veuran els nostres anuncis publicitaris i, a través d’una plataforma de reconeixement facial -basada en una tecnologia d’IA desenvolupada per l’empresa Get Feeder– , captarem les seves mètriques i podrem determinaà quines reaccions els han generat els anuncis. Aquesta eina de gestió de la informació monitoritza, analitza i mostra de manera visual els indicadors claus d’unes dades que es tradueixen en anàlisis qualitatives basades en les emocions, que mostren sentiments i reaccions dels espectadors.

Wifi sense contrasenya

D’altra banda, continuant amb el nostre compromís pel territori i el seu teixit empresarial,  també mostrarem la tecnologia que aplica la start-up Wipass -una de les guanyadores de la segona convocatòria de Parlem Ventures- per facilitar serveis de màrqueting. Es tracta d’un aparell d’interconnexió que és una porta d’entrada automàtica al wifi, sense haver de posar cap contrasenya, ja que només cal apropar el dispositiu a l’aparell per connectar-s’hi i accedir a tots els serveis disponibles.

D’altra banda, durant el Mobile, farem demostracions d’una simulació sobre seguretat en la conducció autònoma que vam liderar dins del Pilot 5G Catalunya. Es tracta d’unes aplicacions de reconeixement d’imatges a través d’Intel·ligència Artificial (desenvolupades pel centre d’investigació i2CAT, sota la direcció de Parlem) que facilita informació fiable, en temps real i en imatges d’alta qualitat al vehicle. D’aquesta manera, pot avançar-se i reaccionar davant d’un obstacle o qualsevol altre risc abans de trobar-se’l en el seu recorregut. En aquesta ocasió, durant el MWC farem servir un patinet elèctric per mostrar el funcionament de la nova tecnologia. 

Entrades relacionades

Entrades relacionades