Back TV Nuevo

Què és Agile TV?

Back TV Nuevo

Agile TV és una alternativa a la televisió tradicional que ofereix molta més llibertat a l’usuari per triar els continguts que vol veure. Funciona a través d’un decodificador (TV BOX 4K) que es connecta al teu televisor i que, a més de permetre’t accedir als canals clàssics de la TDT.
Una altra de les grans virtuts que té Agile TV és que et permet accedir a múltiples plataformes de continguts per poder veure pel·lícules, sèries, programes i esdeveniments esportius. Així, si ets usuari d’Amazon Prime, Netflix, Disney +, Dazn, Filmin o mitele PLUS, tens la possibilitat de veure els seus continguts còmodament en el teu aparell televisiu. D’aquesta manera, només pagues per allò que vols veure sense cap pack tancat en el qual se t’imposin uns determinats canals.
A més, Agile TV és una plataforma multi dispositiu, que també et permet visualitzar els continguts televisius al mòbil o a la tauleta.

Noves funcionalitats Agile TV

Amb l’objectiu d’aconseguir una interfície més pràctica i adaptada a les teves necessitats, ara pots gaudir de noves funcionalitats que hem preparat per a tu:

  •  Interfície renovada: La teva televisió es veurà totalment renovada i enfocada a mostrar-te els continguts que més t’agraden per facilitar-te l’accés i que no et perdis res.
  • Accés senzill a les teves apps preferides o als continguts de la teva elecció.
  • Accés a les últimes visualitzacions de la TV.
  • Nou menú: Nova visualització en la qual podràs accedir a les seccions des d’un nou menú lateral totalment renovat.
  • TV en directe: Navega pels canals en directe i accedeix més fàcilment als continguts que s’estan emetent. També podràs gravar els directes amb un sol clic i des del menú principal.
  • Secció A LA CARTA: Per tal d’evitar que naveguis d’aplicació en aplicació, ara pots accedir a la secció “A LA CARTA”, on hi trobaràs agrupat tot el contingut de les teves plataformes segons la seva categoria. Hi veuràs una selecció de continguts destacats, d’estrena o per temàtiques.
  • Nova secció d’INFANTIL: Hem creat un nou espai per als més petits amb el millor contingut seleccionat per a ells. També podràs activar el control parental per a una experiència més segura.
  • Secció de configuració: S’ha habilitat l’opció de crear diversos perfils amb configuracions diferents per tal de personalitzar els continguts i ajustar la teva Agile TV a tots els membres de la família.
  • Gestió subscripcions: Ara podràs gestionar totes les subscripcions de les teves plataformes preferides a través d’Agile TV.

Si encara no tens la teva Agile TV, ara per tan sols per 6 €/mes podràs gaudir dels avantatges d’una televisió personalitzada i sense una programació tancada. Més informació

Entrades relacionades

Entrades relacionades