Tarifes Parlem setembre

Aquest setembre tornem amb les millors tarifes familiars de fibra i mòbil

Tarifes Parlem setembre

Setembre és un mes de canvis, on tot arrenca de nou després de les vacances i t’ho volem posar d’allò més fàcil perquè sabem que la tornada sempre costa. Nosaltres tornem amb força, i volem que tu i la teva família també ho pugueu fer. A Parlem tenim el millor pack familiar perquè pugueu gaudir dels nostres serveis sense cap preocupació! T’ho expliquem en detall:

Fibra 100Mb + 35GB

Si contractes Parlem abans del 30 de setembre, pots aprofitar la tarifa de Fibra 100Mb + línia mòbil de 35GB per 39,95€. Aquesta tarifa inclou fibra simètrica de 100Mbps amb router Wi-Fi gratuït i el fix de franc, amb trucades il·limitades a fixos nacionals i 60 minuts a mòbils nacionals.

Per altra banda, la línia mòbil tindrà 25GB amb 10GB de regal per sempre i trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals. Aquesta oferta és vàlida per a altes noves i portabilitats contractant abans que s’acabi aquest mes de setembre. Clica aquí per veure les condicions de la tarifa.

Segones línies gratuïtes

A més, si contractes qualsevol dels packs de fibra + mòbil de continuació, pots demanar una segona línia de mòbil addicional amb les mateixes gigues que la primera totalment de franc.

  • Fibra 100Mb + 35GB, per 39,95€
  • Fibra 100Mb + 50GB, per 44,95€
  • Fibra 600Mb + 35GB, per 48,95€

Aquests packs inclouen trucades il·limitades i una segona línia amb les mateixes dades de forma gratuïta. A banda, també pots contractar el següent pack, que no inclou una segona línia amb les mateixes dades de franc:

  • 600Mb + 80GB, per 54,95€

Consulta més informació sobre les tarifes de fibra i mòbil Parlem, clica aquest enllaç.

 

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades