Connectivitat, ciberseguretat i solucions cloud

Adquirim Infoself Group per digitalitzar les pimes catalanes

Connectivitat, ciberseguretat i solucions cloud

Fem un pas endavant decisiu per esdevenir una operadora de telecomunicacions molt competitiva en el sector empresarial català, on des d’ara oferirem serveis qualificats de telecomunicacions, connectivitat, ciberseguretat i solucions al núvol (cloud). El salt endavant en aquest àmbit es produeix gràcies a l’adquisició del 100% d’Infoself Group, una empresa b2b consolidada amb més de 25 anys d’experiència que proporciona serveis informàtics integrals i innovadors a empreses.

Infoself, que té seu a Girona i compta amb delegacions a Olot i Barcelona, tancarà aquest 2021 amb 4M€ de vendes i 400k€ d’EBITDA. Amb aquesta compra, aspirem a convertir-nos en l’operadora de proximitat de referència per a les pimes catalanes en la seva tasca imprescindible de digitalització.

L’adquisició suposa la integració dels més de 40 treballadors d’Infoself Group a Parlem Telecom dins de la línia de negoci Parlem Empreses, amb la qual volem fer créixer considerablement el número de clients empresarials durant el 2022. En concret, confiem en duplicar l’any vinent la quota d’empreses entre el nostre número total de clients passant del 10% actual a un 20%.

Després d’aquesta compra, que ja s’ha fet efectiva, l’actual director general d’Infoself, David Ayats, passarà a ser el nou director general de Parlem Empreses. Així mateix, Carlos Fernandez, que és responsable de l’àrea de consultoria i software d’Infoself, assumirà la responsabilitat de l’àrea de consultoria digital de Parlem Empreses; Francesc Xavier Vendrell Font, que és soci fundador i administrador d’Infoself i especialista en ciberseguretat, assumirà la responsabilitat de l’àrea de ciberseguretat de Parlem Empreses i, per últim, Sergi Galofré, actual director general de Parlem Empreses, assumirà la direcció comercial de Parlem Telecom.

La compra d’Infoself Group pemetrà també l’accés als fons Next Generation EU per promoure la transformació digital del sector empresarial català, ja que l’operadora complirà els requisits necessaris exigits pel Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital.

En aquest sentit, és destacable que l’adquisició d’aquesta companyia b2b gironina facilitarà a Parlem Telecom aconseguir clients en el sector de les empreses mitjanes (més de 50 treballadors), ja que podrà oferir uns nous serveis de ciberseguretat i de cloud que fins ara no tenia capacitat de proporcionar.

Entrades relacionades

Entrades relacionades