Raimon, Suu i Ernest Pérez-Mas

Entrem al Bacstage de Flaixbac amb la Suu per parlar de ‘Jo vinc d’un silenci’

Raimon, Suu i Ernest Pérez-Mas

Per primera vegada, ha sortit en antena la nova versió de ‘Jo vinc d’un silenci‘ de Raimon (1977), aquest cop cantada per la Suu. Una cançó que hem volgut recuperar com a símbol de la nostra campanya #TrenquemElSilenciParlemCatalà, per reivindicar l’ús de la nostra llengua, en un context social i polític que juguen en contra.

 

Amb motiu de la campanya de #TrenquemElSilenciParlemCatalà, l’Ernest Pérez-Mas i la cantant catalana han participat plegats al programa ‘Bacstage’ de Flaixbac. Aquí et deixem un resum de com ha estat l’entrevista.

Suu: “Me n’estic adonant de com és de greu la situació de la llengua catalana i estic composant més en català perquè penso que si jo, o la gent que estem en aquesta posició no donem suport a la llengua, no ho farà ningú.”

Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom: “Als anys vuitanta, el català estava molt millor que ara perquè la densitat de parlants de la llengua era molt més alta que ara. El català està en un procés d’inici d’extinció si no guanya densitat”.

Suu:Jo vinc d’un silenci és una cançó molt potent a nivell de missatge”

Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom: “La cançó diu que ‘qui perd dels orígens perd la identitat’ i en el nostre cas la identitat ve de la llengua. Sense llengua no hi ha identitat i sense llengua no hi ha cohesió social. Sense la llengua ni els orígens, aquest país no seria un país”.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

Ja podeu escoltar la cançó sencera de l’espot #TrenquemElSilenciParlemCatalà.

🎵 ESCOLTEU-LA AQUÍ: https://t.co/0W0CKCIwd9

‘Jo vinc d’un silenci’, escrita al 1977 per Raimon i ara versionada per la @suu_musica. Dues generacions, el mateix esperit. pic.twitter.com/9Oa1t6sP6h

— Parlem Telecom (@Parlem) December 17, 2021

Entrades relacionades

Entrades relacionades