Inaugurem la botiga de Sabadell amb la Carme Forcadell

El dia 14 de desembre vam inaugurar de manera oficial la botiga de Sabadell amb la presència de Carme Forcadell, que va oferir gratuïtament uns exemplars del seu darrer llibre, ‘Escrivim el futur amb tinta lila’, a tots aquells que es van acostar a la botiga, situada al bell mig de la Rambla de Sabadell, al núm. 114.

Carme Forcadell, abans de ser presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (2012-2015) i presidenta i diputada del Parlament de Catalunya (2015-2018), va actuar com a regidora de l’Ajuntament de Sabadell (2003-2007).

Escrivim el futur amb tinta lila

‘Escrivim el futur amb tinta lila’, d’Ediciones Destino (Grup 62), és un llibre colpidor i necessari sobre la tasca de Carme Forcadell a la presó defensant els drets de les dones. Hi parla de la seva experiència com a presa política, i ho fa narrant la història del bolígraf de tinta lila, un bolígraf que s’ha convertit en un símbol feminista.

L’autora del llibre treballa des del feminisme al voltant de dones doblement víctimes i explica uns fets colpidors, tant de les vides de les dones que s’ha trobat com de tot el que han aconseguit fer juntes. El llibre acaba amb un corol·lari de tot el que ha après (i no ha volgut aprendre) a la presó.

 

Obertura de botigues Parlem

Aquest mes de desembre continuem el nostre pla d’expansió territorial obrint botigues Parlem a diferents ciutats catalanes. En aquest sentit a Parlem ja disposem d’una botiga pròpia al Vendrell, Blanes i Sabadell, i, els propers dies, també obrirem un local a Manresa, la capital del Bages.

Estratègicament, ja vam obrir una botiga pròpia fa unes setmanes a Terrassa, la segona ciutat quant a nombre de clients de Parlem, i una altra a Granollers, per posicionar la nostra marca al Vallès Occidental i al Vallès Oriental, respectivament. Ara, amb l’obertura de la botiga de Sabadell, volem consolidar la nostra presència a les capitals vallesanes.

Entrades relacionades

Entrades relacionades