L’AMIC INVISIBLE A PARLEM

L’amic invisible és una tradició popular durant les vacances de Nadal que no només impulsa l’esperit festiu sinó que també crea moments d’emoció i sorpreses entre amics, familiars i companys de treball.

Tot i que l’origen d’aquesta tradició no és clar, la majoria de les teories la vinculen principalment amb Veneçuela. Durant el segle XIX, les dones casades tenien vetat mantenir un cercle íntim d’amistats i tampoc podien rebre regals. Amb l’objectiu de posar fi a aquesta prohibició, va sorgir la pràctica popular de fer trobades entre dones, on es feia un intercanvi de detalls de manera aleatòria. Les reunions consistien a escriure els noms en trossos de paper i es donava el regal a la persona corresponent al nom que sortia.

Durant els anys, aquesta tradició s’ha anat estenent a altres països, adquirint diferents noms com “amic invisible” o “Secret Santa”, i han sorgit noves versions del joc. Ara, el més complicat segueix sent trobar el regal correcte, aquell que pugui encaixar a tothom. És per això que, si encara no tens regal pel teu amic invisible, des de Parlem volem ajudar-te.

Només cal que convidis els teus amics a passar-se a Parlem, pots convidar-ne tants com vulguis i, quan aquests s’hi uneixin, obtindreu una targeta regal d’Amazon de fins a 25€ cadascú, depenent del servei que contracti el teu amic/ga. A més, els teus amics també tindran l’oportunitat de participar en la promoció i convidar així, a d’altres amics.

És ben senzill: convida, connecta i guanya! Si ets client de Parlem, hauràs rebut un correu electrònic.

Si tens algun dubte o no trobes el correu electrònic, pots trucar-nos al 93 271 39 82 i t’informarem dels passos a seguir.

Entrades relacionades

Entrades relacionades

<