QUE NO SE T’ESGOTI LA BATERIA

L’època nadalenca és el període de l’any en què es comparteixen més missatges i trucades de mòbil amb els nostres éssers estimats. És per aquest motiu que des de Parlem no volem que t’hagis de preocupar de la bateria del mòbil just abans d’enviar la teva fotografia esquiant aquest pont de la Puríssima o la felicitació de Sant Esteve a tots els teus amics.

Per aquest motiu, et compartim un llistat de consells per intentar que la bateria del mòbil duri més i no s’esgoti en els moments claus:

  1. Apaga les aplicacions en segon pla. Les aplicacions consumeixen memòria i energia i afecten el rendiment del telèfon. Elimina les apps que no facis servir, desactiva les notificacions i mantingues com a mínim 1 GB d’espai lliure perquè el sistema funcioni sense problemes.
  2. Redueix la brillantor de la pantalla. Configura el mòbil perquè la lluminositat d’aquest s’ajusti automàticament, en funció de les teves necessitats. En cas que tinguis un fons de pantalla dinàmic, et recomanem que te’l canviïs, ja que aquests acostumen a consumir més bateria que els estàtics.
  3. Desactiva el Wi-Fi, el Bluetooth o les dades mòbils quan no les necessitis. Si actives directament el mode “Avió” aquestes funcions se’t desactivaran automàticament. En cas que vulguis tornar-les a activar, només caldrà que desactives el mode “Avió” i/o activar la funció que necessitis.
  4. Desactiva la vibració o el so del teclat. 
  5. Activa el mode “estalvi d’energia”. Un cop activat aquest mode, el dispositiu limita automàticament alguna de les seves funcions, com ara l’ajustament de la lluminositat, la geolocalització i la limitació de funcionament de les aplicacions…
  6. Redueix la freqüència d’actualització dels teus serveis. Configura les freqüències d’actualitzacions de diferents aplicacions per evitar les actualitzacions automàtiques del mòbil. En cas que vulguis actualitzar alguna aplicació, ho hauràs d’indicar manualment.
  7. Tingues cura en carregar el teu dispositiu. Evita que el mòbil es descarregui del tot. No deixis que el nivell de càrrega arribi al 0%, evita que baixi per sota del 20% i procura que la càrrega no s’interrompi fins que arribi al 90%.

Si vols saber-ne més, pots consultar els següents articles on t’informem d’alguns aspectes relacionats amb el tema: Quina és la manera correcta de carregar el mòbil? – Parlem i 8 trucs per allargar la vida del mòbil (parlem.com).

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades