Truca’ns al 1713

Com celebrem el Cybermonday?

El Cybermonday, un dilluns especial i cada cop més assenyalat per als consumidors que aprofiten per intentar aconseguir bones ofertes allà on poden, per internet i altres canals. Així doncs, a les portes de Nadal i Any Nou, el Black Friday no és l’únic dia on pots gaudir de promocions i descomptes previ a les festes de Nadal. A més, aquest fenomen no només es produeix als Estats Units, sinó a molts països d’arreu del món.

Va néixer el 2005, quan es va observar que després del Black Friday, molts treballadors anaven a treballar el dilluns següent i aprofitaven la connexió més ràpida d’Internet que tenien a les oficines, per fer compres en línia. Així doncs, els empresaris de la patronal de comerç al detall dels Estats Units, van aprofitar el pic de vendes per internet detectat en el dilluns posterior d’Acció de Gràcies, per tal de llançar aquesta nova campanya.

Es va escampar com la pólvora al continent americà i ha arribat amb força a Europa des de fa anys. Enguany se celebra el dilluns 27 de novembre amb el fi de promoure el comerç electrònic i les vendes en línia. Des de Parlem, no volem oferir-vos descomptes ni promocions únicament per Black Friday o el CyberMonday, sinó que us volem oferir les noves tarifes que hem implementat el passat dimecres dia 15 de novembre.

Totes les tarifes de Fibra + Mòbil es veuen beneficiades pels nous preus i prestacions de Parlem. Entre les ofertes destacades hi trobem la tarifa de Fibra 500Mbps i 50 GB per només 39,90€. Si ho comparem amb les tarifes anteriors, podem veure-hi una millora substancial, ja que abans oferíem Fibra 300Mbps + 80 GB per 43,95€. A més, per només 45€/mes pots obtenir Fibra 500Mbps + 100 GB. En els dos casos, si desitgeu incrementar la potència de la fibra a 1.000 Mbps, el cost addicional serà de 10 euros.

I això no és tot, ara ja pots disposar dels GB compartides! En cas que vulguis dues línies mòbils pots compartir el total de GB entre elles. De manera que si contractes Fibra de 500 Mbps, fix i 50 GB per dues línies mòbil, ho podeu aconseguir per 43,90€ al mes. Mentre que si us decanteu per una tarifa de fibra de 1.000 Mbps, fix i 50 GB per dues línies mòbil, el preu és de 54€ mensuals; només 59€ si en teniu 100 GB contractades. Totes aquestes ofertes tenen trucades il·limitades.

Si teniu segona residència, us pot interessar l’oferta de fibra addicional més fix i 300 Mbps per 20€/mes. En canvi, la fibra de 300 Mbps o de 600 Mbps més fix us pot sortir per 19,95 €/mes durant tres mesos i després passa per només 32€ i 42€ respectivament. A Parlem us ho posem fàcil. En aquestes dates assenyalades podeu fer el pas a l’operadora de telecomunicacions més arrelada a Catalunya, compromesa amb la llengua i la cultura, el territori i, sobretot, els nostres clients. Si ja sou de Parlem, també podeu optar per ampliar la gamma de serveis que teniu contractats. Tingueu un bon Cybermonday!

 

 

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades