Des de Parlem celebrem el dia Mundial de la televisió

El dia 21 de novembre del 1996 es va celebrar la primera Conferència Mundial de la Televisió, en què es van discutir aspectes rellevants de la televisió, des del seu impacte cultural fins a la capacitat d’aquesta per a connectar les persones d’arreu del món. És des d’aleshores que el dia 21 de novembre ha quedat marcat com el Dia Mundial de la televisió.

La televisió és també coneguda com “La Caixa tonta”, una expressió col·loquial que s’utilitzava per referir-se a la televisió d’una manera despectiva. Però, tot i que aquesta referència simbolitzi la idea que passar molts temps davant la pantalla pot considerar-se una activitat poc productiva i de baix nivell cultural, la televisió és un element imprescindible de la nostra vida quotidiana i, perquè no admetre-ho, ens acompanya en les dates més assenyalades.

Qui s’imagina un Cap d’Any sense celebrar les 12 campanades engolint el raïm davant d’ella, per exemple? I què me’n dius de cridar els gols durant un clàssic envoltat d’amics i família? No ens enganyem! Mirar la tele, moltes vegades, “fa” família i llar.

Per això avui, en el dia Mundial de la TV, volem recordar-te que el nostre servei d’Agile TV et proporciona la millor programació cada mes.

L’Agile TV és una plataforma de serveis incorporats a la teva Smart TV que et permet accedir a una varietat d’aplicacions, contingut en streaming, enregistrament de programes i altres funcions interactives que et permeten treure el màxim partit de la TV. Així doncs, des de Parlem t’oferim Agile TV perquè gaudeixis de tots els avantatges de les Smart TV i amb més de 70 canals i 4.500 continguts sota demanda.

Per qualsevol dubte o si vols contractar l’Agile TV, pots consultar a la nostra web: https://parlem.com/tv/

Entrades relacionades

Entrades relacionades