Parlem engega una ofensiva comercial: rebaixa les tarifes i potencia la qualitat del producte

L’operadora Parlem Telecom inicia, a partir d’aquesta setmana, una ofensiva comercial amb importants rebaixes en les tarifes que ofereix i amb una millora de la qualitat del producte. En concret, s’incrementa la velocitat mínima de la fibra i s’aposta per les gigues (GB) compartides, cosa que s’afegeix a l’aposta de la companyia de telecomunicacions pels preus definitius. Així, també es desmarca del mercat basat principalment en “les ofertes amb promocions”. Aquest impuls suposa un salt endavant respecte a la competència en el balanç de qualitat-preu per les tarifes oferides.

Totes les tarifes de fibra+mòbil es veuen beneficiades pels nous preus i prestacions. L’operadora catalana augmenta, així, la velocitat mínima de la fibra, passant dels 300 Mbps actuals a un mínim de 500 Mbps. Entre les ofertes destacades hi ha la d’una línia de mòbil i 50 GB incloses amb fix i fibra de 500 Mbps per 39,90 € al mes. Abans s’oferia fibra de 300 Mbps + 80 GB de dades mòbils per 39,95€/mes i al cap de tres mesos 43,95€/mes, per la qual cosa la millora és substancial. També s’hi pot trobar una gran millora tecnològica en la tarifa de fibra i fix. Pel mateix preu, el que abans suposava una velocitat de 600Mb ara en son 1000Mb. A més a més, Parlem Telecom ha creat una nova funcionalitat de GB compartides (amb un màxim de cinc línies per paquet i que suposen 4€/mes la primera línia addicional, sense afegir GB extres al conjunt, i a partir de 7€/mes la segona, sumant 10 GB).

Hi ha hagut altres millores de preu en les tarifes. La fibra de 600 Mbps + 100 GB de dades mòbils per 53,95€/mes tindrà un substitut: la tarifa de 500 Mbps + 100 GB per 45€/mes i una de 1000 Mbps + 50GB per 50€/mes. Paral·lelament, disposar de dues línies compartides amb fix, fibra i mòbil també millora: amb fibra de 500 Mbps, fix i mòbil amb 50 GB el preu és de 43,90€ al mes. Totes aquestes ofertes tenen trucades il·limitades.

L’espot de promoció de l’ofensiva comercial relaciona el nou sistema tarifari que optimitza el preu i la qualitat del producte amb la campanya de la companyia “Perquè és la meva”, que defensa la llengua catalana i en promou l’orgull i l’ús desacomplexat inspirant-se en el poema “La meva llengua” d’Apel·les Mestres. El protagonitzen el conegut actor català Lluís Soler, que ja ha participat en diversos anuncis de Parlem fent de veu en off, juntament amb Laura Grau, comunicadora i creadora de continguts per les xarxes socials.

L’anunci posa l’accent, doncs, en la unió de la identitat de sempre arrelada al territori amb un pas endavant en el producte i el cost, cosa que se suma a una atenció al client i una proximitat que els consumidors de la companyia valoren, segons ha revelat l’últim estudi de l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), que torna a seleccionar Parlem com l’operadora de telecomunicacions més ben valorada de tot l’Estat espanyol.

Entrades relacionades

Entrades relacionades