PARLEM S’ALIA AMB LOTERIES DE CATALUNYA PER VENDRE ELS JOCS DE LA LOTERIA CATALANA A LES SEVES BOTIGUES

Des de Parlem s’ha tancat un acord amb Loteries de Catalunya per comercialitzar El Rasca Ràpid, La 6/49, El Trio, L’Express, La Grossa i La Grossa amb La Dooble a 12 botigues que l’operadora de telecomunicacions té distribuïdes arreu del territori català. Així, posarem a la venda els jocs de la loteria catalana, que destina íntegrament els seus beneficis al Fons de Loteries per la Prosperitat i Cohesió Social. L’acord amplia la gamma de serveis que Parlem ofereix als seus establiments.

La responsabilitat social és una part essencial de Loteries de Catalunya, que es basa en joc responsable i màrqueting responsable dels jocs. Es garanteix, així, que els jocs de loteria es comercialitzen de forma sostenible i responsable envers els jugadors.

L’arrelament de Parlem a Catalunya, on tanca regularment acords amb entitats i empreses del país, explica aquesta aliança amb Loteries de Catalunya, que en els seus 35 anys d’història ha destinat més de 290 milions a diferents programes pels col·lectius més vulnerables de la societat catalana. El compromís de la loteria catalana amb les necessitats socials del territori és un valor compartit amb Parlem. Així, Loteries de Catalunya ha impulsat plans de protecció a la infància, a la tercera edat i a persones amb discapacitat, entre altres accions.

Les botigues de Parlem Telecom, a més d’oferir serveis de telecomunicacions i ara la loteria catalana, també venen i lloguen terminals mòbils i altres dispositius electrònics, disposen de televisió amb Agile TV i proporcionen alarmes de seguretat per a la llar. A més de la possibilitat de contractar als dos productes de la divisió Parlem Energia: instal·lació de plaques solars i servei de llum.

Entrades relacionades

Entrades relacionades