Tarifes_empreses

Descobreix les noves tarifes de telefonia per a empreses de Parlem

Tarifes_empreses

Des de Parlem també volem oferir els nostres serveis a les empreses d’aquest país, motiu pel qual seguim millorant dia a dia per adaptar-nos a les necessitats canviants del sector empresarial. Aquesta divisió entre Parlem telecom i Parlem Empreses es va dur a terme fa dos anys, arran de l’adquisició d’altres  companyies de telecomunicacions especialitzada en empreses, per tal d’enfortir la nostra presència en aquest canal. Per tant, també cal destacar les millores que hem fet en els serveis que oferim pels negocis amb solucions tecnològiques globals i assessorament personalitzat. Actualment, doncs, oferim diferents serveis de telefonia i internet per empreses, així com, centraleta i IP fixe.

A Parlem Empreses sabem l’important que és per a tu i per la teva empresa tenir una bona connexió a internet, gigues i un servei de qualitat. Per aquest motiu, ens volem adaptar a tu per oferir-te les millors tarifes amb mòbil, fibra i centraleta per empreses.  A Parlem Empreses assegurem la fibra més ràpida del país, amb una instal·lació ràpida i sense preocupacions, amb un equip especialitzat i sense interrupcions de servei durant el procés.

Com que tots els negocis no son el mateix, posem a la teva disposició plans personalitzats, així com les solucions més innovadores de telefonia i accés a internet amb productes i tarifes flexibles adaptades a les teves necessitats. Treballem amb una gran varietat de tarifes per oferir a cada empresa el que necessita. El nostre equip t’assessora sobre la tarifa més òptima per cada línia, a partir d’un estudi previ del trànsit de veu i l’ús de dades de la teva empresa.

També oferim la integració de fix i mòbil. Disposem de centraletes híbrides amb presentacions combinades en el núvol i locals, a més d’una integració nativa amb múltiples funcionalitats: multiconferència i videoconferència des de terminals avançats, CRM’s comercials o propis, sistemes de megafonia, controls d’accessos, entre d’altres. Un aspecte a destacar d’aquest servei és que ofereix la possibilitat de teletreballar amb Softphone.

A més a més, a Parlem Empreses garantim una solució ràpida perquè sempre estarem disponibles per qualsevol consulta o problema tècnic gràcies a una atenció i assessorament personalitzats, amb el suport permanent del nostre equip Parlem Empreses.

Les tarifes de fibra i mòbil per empreses

A Parlem oferim packs complets de fibra i mòbil per empreses perquè no falti de res. Les tarifes més característiques compten amb fibra 100 o fibra 600 i una línia mòbil amb 20GB i trucades il·limitades. A més a més, cal destacar l’opció de contractar segones línies des de 6€/mes, totes elles amb trucades il·limitades que permeten crear packs que s’adapten a tots els negocis.

  • Fibra 100Mb i mòbil amb 20GB i trucades il·limitades per 33,02€/mes (IVA no inclòs)
  • Fibra 600Mb i mòbil amb 20GB i trucades il·limitades per 40,45€/mes (IVA no inclòs)

Les tarifes de mòbil per empreses

Pel que fa a les tarifes de mòbil que oferim per empreses comptem amb una gran varietat per adaptar-nos a tot tipus de negocis, ja siguin petits o grans. Els preus augmenten segons augmenten els gigues contractats:

  • Mòbil 5GB i 200 minuts de trucades per 7,44€/mes (IVA no inclòs)
  • Mòbil 9GB i trucades il·limitades per 9,92€/mes (IVA no inclòs)
  • Mòbil 23GB i trucades il·limitades per 14,05€/mes (IVA no inclòs)
  • Mòbil 50GB i trucades il·limitades per 20,66€/mes (IVA no inclòs)

Les tarifes de fibra i fix per empreses

Per aquelles empreses que només necessiten internet tenim dues tarifes ideals que inclouen fibra i fix:

  • Fibra 100Mb i fix per 24,75€/mes (IVA no inclòs). Després de 12 mesos 33,02€/mes (IVA no inclòs).
  • Fibra 600Mb i fix per 24,75€/mes (IVA no inclòs). Després de 3 mesos 37,15€/mes (IVA no inclòs).

Les tarifes de centraleta per empreses

Les tarifes de centraleta per empreses compten amb connexió a internet, IP fixe i centraleta_

  • Fibra 100Mb amb IP Fixe i centraleta per 98,72€/mes (IVA no inclòs). Després de 12 mesos 106,99€/mes (IVA no inclòs).

Fibra 600Mb amb IP Fixe i centraleta per 98,72€/mes (IVA no inclòs). Després de 12 mesos 111,12€/mes (IVA no inclòs).

Entrades relacionades

Entrades relacionades