Gràcies per la vostra confiança i fidelitat

Benvolguts amics i amigues de la comunitat Parlem,

Em volia adreçar a vosaltres per compartir les bones notícies de la nostra companyia en el primer semestre d’enguany i, molt especialment, per agrair-vos la vostra confiança. Aquest mes de juny hem assolit dues fites que ens fan particular il·lusió: Parlem ha celebrat un any cotitzant a borsa amb clares mostres de solidesa i fiabilitat per als nostres inversors i la prestigiosa Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ens ha reconegut com una de les operadores de telecomunicacions més ben valorades pels qui sou els nostres clients.

Els resultats de l’enquesta a unes 20.000 persones de l’OCU, que ens atorguen un nivell de satisfacció dels nostres usuaris de 80 punts sobre 100 molt superior al de les grans companyies estatals del sector, ens semblen particularment rellevants, ja que des dels nostres inicis hem apostat per una atenció personalitzada i de proximitat a tots els que formeu part de la nostra comunitat. Volem ser propers, volem parlar amb vosaltres emprant la nostra llengua i volem arribar a tots els indrets del territori per connectar el país. Només així podrem consolidar-nos com la companyia de telecomunicacions de referència de Catalunya.

Per garantir que tots us sentiu satisfets dins de la nostra operadora, no només us oferim atenció telefònica, digital i presencial, sinó també hem desenvolupat una innovadora eina amb intel·ligència artificial en català per respondre els vostres dubtes el més ràpid possible. Es tracta de la “Laia”, una assistenta virtual conversacional amb personalitat pròpia amb qui podeu parlar a través d’un xat al nostre lloc web. Ara bé, si el que preferiu és un tracte encara més en profunditat, també disposem de la figura del Defensor del Client, que s’encarrega de resoldre aquells problemes que mereixen la màxima dedicació. Tot plegat amb un objectiu clar: estar al vostre costat, acompanyar-vos i fer-vos sentir membres de la família Parlem.

En un món cada cop més global, on les multinacionals acaparen major influència i quota de mercat, a Parlem apostem per una mirada local amb identitat catalana. El nostre arrelament i els nostres valors són els que ens han permès créixer dins de la nostra comunitat cultural i lingüística i el nostre model de proximitat ja ha arribat a Europa, on hem pogut presentar-lo amb èxit en el darrer congrés mundial d’operadors mòbils virtuals celebrat a Berlín.

Estic convençut que el tracte al client seguirà sent essencial en els propers anys i que el futur de la nostra companyia dependrà en bona part de la fidelitat de tots vosaltres. Us agraeixo novament que formeu part de Parlem i us desitjo unes bones vacances d’estiu.

Ben cordialment,

Ernest Pérez-Mas
President i fundador Parlem Telecom  

Barcelona, juliol de 2022

Entrades relacionades

Entrades relacionades