Celebrem un any d’èxits a borsa amb els nostres inversors

A Parlem Telecom estem d’aniversari: ja hem complert un any cotitzant a borsa i les nostres perspectives de futur no poden ser millors. Durant aquests primers dotze mesos, ens hem guanyat plenament la confiança dels inversors i hem aconseguit passar d’un valor de 2’8 euros/acció a un de 5’6 euros/acció, el que suposa un creixement del 97% molt superior al dels nostres competidors. A més, el valor total de la nostra companyia s’ha duplicat. Si el dia de la nostra sortida al mercat BME Growth, el 22 de juny del 2021, la capitalització de Parlem era de 45’3 milions d’euros, un any després ja hem superat els 91 milions d’euros. Tantes bones notícies (i les que arribaran ben aviat) mereixien una celebració d’alçada, que va tenir lloc ahir al vespre a la sala gran de la Fàbrica Moritz de Barcelona.

Els convidats a l’acte no podien ser altres que els petits inversors que estan fent possible que l’èxit de la nostra operadora sigui “col·lectiu”, ja que som un projecte de país amb una sèrie de “valors” que ens distingeixen de la resta, com són la catalanitat, la proximitat, la solidaritat o la innovació. Així ho va reivindicar Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom, en el discurs central de l’esdeveniment, on es va mostrar convençut que els ingressos de la nostra companyia per al 2022 ja superaran els 60 milions d’euros. Pérez-Mas, que va entrar a la sala tocant la campana amb la qual s’havia anunciat la nostra sortida a borsa ara fa un any, va apostar fortament per convertir Parlem Telecom en el “pal de paller” de les operadores locals de Catalunya; és a dir, en el grup de telecomunicacions de referència del territori, que integri la majoria de petites empreses catalanes del sector per tenir força suficient i identitat en un mercat molt competitiu i cada cop més global.

Per assolir aquests reptes, la Junta d’Accionistes de Parlem Telecom va aprovar ahir dues vies que ens garanteixen recursos per als propers cinc anys: l’ampliació de capital social, que podria ser de fins a 20 milions d’euros, i la possible emissió de bons i obligacions convertibles o bescanviables per aconseguir finançament per un valor de fins a 30 milions d’euros. En aquest sentit, Pérez-Mas va prometre als assistents que aviat hi hauria notícies de noves adquisicions d’empreses que permetin seguir amb aquest creixement expansiu de Parlem Telecom.

Més enllà dels vídeos projectats a l’acte i dels diversos parlaments, entre els quals va destacar la participació a l’escenari de Marc Dabad, el primer client històric de Parlem Telecom d’ara fa set anys, la celebració a la Fàbrica Moritz va ser una trobada social i festiva entre tots els que han fet i fan possible la nostra companyia. Conjuntament, vam poder compartir vivències mentre tastàvem diversos plats elaborats per Jordi Vilà, el cuiner amb estrella Michelin del restaurant Alkimia. La gastronomia catalana d’avantguarda és una bona inspiració per imaginar el futur de Parlem com la gran operadora innovadora del país.

Entrades relacionades

Entrades relacionades