Parlem, una operadora altament valorada pels seus clients, segons l’OCU

Parlem Telecom basa la seva estratègia en el servei al client, al qual vol oferir un tracte personalitzat i proper des de Catalunya i en català. Aquesta aposta per la proximitat que ens distingeix dels nostres competidors ha estat reconeguda per l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), que ha realitzat una enquesta a 19.900 ciutadans del conjunt de l’Estat centrada en els serveis de telecomunicacions. Aquest organisme de referència europeu, que es va crear el 1975 i que marca tendència als mitjans de comunicació, ha preguntat als usuaris quines operadores tenen contractades i com de satisfets estan amb els seus serveis com a clients.

L’enquesta, en el cas de Catalunya, ofereix un resultat extraordinari per a Parlem Telecom, que queda per davant de totes les grans empreses estatals amb una valoració molt alta (de 80 sobre 100 punts) dels seus usuaris. Aquest nivell de satisfacció amb la nostra companyia es deu també a la qualitat dels serveis que oferim i, de fet, en el mateix qüestionari de l’OCU els clients ens atorguen 76 punts per la bona connexió de fibra òptica de Parlem Telecom, que també està més ben considerada que la de les grans operadores del mercat.

No hem d’oblidar tampoc que, tal com us explicàvem fa uns dies, a Parlem Telecom garantim una atenció telefònica molt ràpida als nostres clients a través de professionals especialitzats i alhora disposem de la Laia, un assistent virtual conversacional desenvolupat amb intel·ligència artificial, que resol (en català) la majoria de dubtes dels usuaris de forma instantània mitjançant un xat al nostre lloc web.

Com va recordar recentment Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom, al congrés mundial d’operadors mòbils virtuals celebrat aquest mes a Berlín, la consolidació de la nostra companyia es deu en bona part al nostre arrelament a Catalunya, que ens està permetent oferir un servei de proximitat per als usuaris particulars, “ja que coneixem de primera mà les seves necessitats i el territori on viuen i treballen”. L’enquesta de l’OCU premia, en definitiva, la nostra forma de fer i la nostra identitat i alhora ens convida a seguir millorant per assolir encara millors índexs de satisfacció en un futur per part dels nostres clients.

Entrades relacionades

Entrades relacionades