Botiga Parlem Reus

Ja coneixes la nostra nova botiga de Reus?

Botiga Parlem Reus

Un dels principals objectius que tenim per als propers anys és obrir un gran nombre de botigues arreu dels Països Catalans per estar més a prop dels nostres clients. Tenim previst inaugurar fins a 100 punts de venda a Catalunya, incloent-hi els concertats amb diferents establiments i, com a mínim, una botiga per vegueria.

Reus ha estat la segona població a disposar d’una botiga física pròpia de Parlem. La primera obertura va ser fa uns mesos, a Lleida, on hem percebut des del primer dia que el client necessita d’aquesta proximitat i valora el tracte humà, amb l’oportunitat de poder prendre un cafè mentre escull la tarifa que millor s’adapta al que ell vol.

La botiga de Reus es troba en un edifici històric catalogat, al carrer Monterols número 15. Es tracta del carrer més comercial de la ciutat, fet que ens ha permès rebre durant les primeres setmanes d’obertura una gran afluència de públic, tant de Reus com dels pobles i de les ciutats properes, ja que la capital del Baix Camp esdevé un pol d’atracció comercial. L’objectiu d’aquesta botiga és oferir als clients un tracte proper, informar-los personalment i escoltar-los per aconseguir que els nostres serveis de telefonia i internet es despleguin per Reus i arreu de la província de Tarragona.

El nostre objectiu, com sempre, és construir l’operadora de telecomunicacions de Catalunya i és per aquest motiu que és essencial arrelar-nos a tot el territori per desplegar els nostres serveis de fibra i telefonia. Dins la província de Tarragona trobem grans ciutats com Reus, El Vendrell, Cambrils, Tortosa, Salou, Calafell o Valls, que són municipis amb un gran nombre d’habitants en els quals podem desplegar els nostres serveis. Tanmateix, volem arribar, també, a aquelles poblacions més petites per aconseguir construir tota una xarxa de telecomunicacions on tothom estigui connectat. Tal com ha declarat Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom, el propòsit de l’obertura de les botigues és “enfortir el vincle amb els clients i integrar-se en una zona amb un gran potencial de creixement”.

La botiga de Reus segueix el mateix estil que l’establiment pioner de Lleida. Està decorada amb tons grocs i moderns que reflecteixen , la identitat de Parlem i compta amb zones habilitades perquè qualsevol que hi entri pugui estar còmode i rebre l’atenció d’un membre del nostre equip.

En definitiva, volem anar obrint els nostres espais arreu del territori i oferir un servei de qualitat, proper, transparent i professional, així com col·laborar en diferents esdeveniments culturals de cada localitat per contribuir al desenvolupament social i econòmic del territori.

Entrades relacionades

Entrades relacionades