Minyons Terrassa Parlem Twitch

Els Minyons de Terrassa i Parlem fem història a Twitch

Minyons Terrassa Parlem Twitch

El dia 21 de novembre no va ser un dia qualsevol. És una d’aquelles dates que d’ara endavant caldrà recordar. Perquè la plaça Vella de Terrassa, on els somnis es fan realitat, va acollir, després de molt de temps, la tradicional Diada dels Minyons de Terrassa -que sol coincidir amb el tercer cap de setmana de novembre- per tancar el calendari dels castellers. Però no només va ser especial per això. Per primera vegada es va poder retransmetre en directe per un canal de Twitch, una connexió que va ser possible gràcies a Parlem.

A Parlem tenim clar que volem estar dins el món dels castellers i ja fa anys que col·laborem amb els Minyons. Per tant, com que sabíem que els malva tornaven després d’un any i mig parats, volíem ser-hi com fos. I, coincidint amb l’èxit que els Minyons van viure a la plaça, amb els Castellers de Sant Cugat i els de Sants com a colles convidades, els milers de persones que van seguir el directe de Twitch confirmen que la Diada va ser tot un èxit.

Des de les 11.30h es va poder seguir en directe la XLIII Diada de la Colla través de twitch.tv/minyonsterrassa, amb Joaquim Albalate com a presentador i al duet Lauzetafolk com a comentaristes. La retransmissió va comptar amb diferents càmeres per a la realització de l’esdeveniment, així com amb la connexió de Parlem.

Per primera vegada segueix la XLIII Diada de la Colla en directe pel nostre canal de Twitch a partir de les 11.30. https://t.co/GPy44F69b4
Amb @JoaquimAlbalate i @Lauzetafolk fent de comentaristes i moltes coses més!

Gràcies a la col·laboració de @Parlem. pic.twitter.com/VsOTnmhWie

— Minyons de Terrassa🎗 (@Minyons) November 21, 2021

El primer partner de Twitch en català

Com ja és costum dir, la pandèmia va tancar moltes portes però en va obrir moltes altres. Per la Núria Garcia i el Joan Baró, va suposar un abans i un després. De fet, aquest duet que porten per nom LauzetaFolk, es van unir a Twitch el 14 de març de 2020, per portar la seva música de Catalunya al món.

Precisament aquesta parella, que fa una retransmissió en directe cada dia a base de violins, guitarres, harmonies, improvisacions i moltes coses més, van aconseguir el primer “partner de Twitch” d’un perfil que ofereix contingut en català. Entre altres coses, això els permet poder guanyar més diners amb els seus directes.

Podeu recuperar la retransmissió, en aquest enllaç.

Entrades relacionades

Entrades relacionades