Premis E-TECH 2021

Parlem patrocina els premis E-TECH 2021

Premis E-TECH 2021

Dilluns 15 de novembre es va celebrar la cerimònia dels Premis E-TECH 2021, la quinzena edició dels guardons que lliura l’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona). L’acte, que es va poder seguir via streaming, va recuperar la presencialitat i va tenir lloc a la seu de la Generalitat a Girona, a l’Auditori Josep Irla.

Enguany és la quinzena edició dels premis, que coincideix amb els vint anys de l’AENTEG, la patronal del sector tecnològic de les comarques gironines. En aquest sentit, l’associació reconeix les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que contribueixen al desenvolupament i la seva tasca de difusió de les TIC entre la societat.

De la desena de categories que conformen els Premis E-TECH, l’únic atorgat directament per la Junta Directiva és el del Referent que, cada any, reconeix aquella organització o particular que destaqui pel seu impacte en la societat digital. La guardonada del premi referent aquest any ha estat l’Anna Navarro Descals (@annapapallona) per l’excel·lència en la seva tasca directiva desenvolupada en diverses empreses capdavanteres del sector tecnològic.

Premi Parlem a l’empresa tecnològica emergent

Com a soci tecnològic de la cerimònia, a Parlem enguany també hem tingut l’oportunitat de lliurar un premi, tal com va succeir en l’edició anterior. Aleshores, el premi que portava el nostre nom anava destinat al millor projecte, producte o servei digital gironí, i el va rebre Chatforce.tech, un xat orientat a la comunicació dins les empreses.

En aquesta edició, el Premi Parlem ha anat enfocat a l’empresa tecnològica emergent. Els finalistes d’aquesta edició han estat Tengui (una app per posar en contacte els consumidors amb el comerç local), Ebike (un servei de rutes en bicicleta) i Synaptiko (una plataforma en línia dedicada a la salut mental i emocional dels joves). Precisament aquest últim, ha estat el projecte guanyador. El nostre Director del Departament d’Empreses de Parlem, Sergi Galofré, va ser qui va entregar el guardó a Synaptiko.

🏆 L'enhorabona pel Premi Parlem a l'empresa tecnològica emergent per a Synaptiko, plataforma en línia dedicada a la salut mental i emocional per a joves.

Moltes gràcies per aportar en la tasca per protegir la salut mental dels més joves 👏🏼 pic.twitter.com/w2sAsOSo4A

— Premis E-TECH 2021 (@premisetech) November 15, 2021

Què fa l’AENTEG?

L’AENTEG és l’associació professional d’empresaris de les comarques gironines dedicats a activitats relacionades amb les noves tecnologies de l’informació i de la comunicació i té com a objectius contribuir a l’augment de la competitivitat de les empreses associades; defensar i coordinar els interessos professionals; divulgar i fomentar l’ús de les tecnologies de l’informació i la comunicació; i establir punts de contacte entre les empreses gironines relacionades amb les noves tecnologies.

Pots recuperar l’enregistrament de la jornada, en aquest enllaç.

Entrades relacionades

Entrades relacionades