Parlem obre una nova botiga a Granollers per ser l’operadora de proximitat del Vallès Oriental

Granollers, la capital del Vallès Oriental, és una ciutat estratègica per garantir el creixement de Parlem Telecom, que estem executant el nostre pla d’obertura de botigues 2021-2022 a tot el territori català valorat en 1 M€ per augmentar la proximitat vers els nostres clients. Fins fa pocs mesos només comptàvem amb locals propis a Barcelona, Reus i Lleida. Arribem ara amb una botiga física a Granollers situada en una de les zones més comercials de la ciutat (C/ Sant Roc, 4). Des d’aquest establiment, aspirem a consolidar-nos progressivament al Vallès Oriental com a operadora catalana de referència, que busca garantir la connectivitat de tot el país.

Som una empresa en expansió molt arrelada a Catalunya, que fomenta la identitat i la cultura del país i situa els seus clients al centre de la seva estratègia. En aquest sentit, l’obertura de la botiga a Granollers és el primer pas per créixer a la ciutat i a la comarca, on tenim com a objectiu generar la màxima confiança en els nostres usuaris, especialment en aquells no familiaritzats amb els entorns digitals. D’aquesta manera, amb l’execució del Pla d’obertura de botigues oferirem un servei de proximitat a cada cop més racons del país i dirigint-nos a totes les franges d’edat i estrats socials.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Parlem Telecom (@parlem_telecom)

L’estratègia de la nostra companyia, que cotitza amb èxit des d’aquest estiu al mercat borsari BME Growth, contempla obrir botigues franquícia a capitals de comarca, com és el cas de la de Granollers, botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a capitals de província. A més d’aquesta inaguració al Vallès Oriental, a Parlem Telecom hem obert recentment dues botigues a Osona (Vic i Malla), una a Igualada, una a Terrassa i una altra a Amposta en un procés d’expansió que s’allargarà uns mesos més amb noves inauguracions.

Paral·lelament, també aspirem a esdevenir un gran grup de telecomunicacions europeu de proximitat, que sigui capaç d’incorporar nous operadors regionals amb marca pròpia fora de Catalunya. En aquest sentit, el juliol es va posar en marxa Aproop, una nova companyia de telecomunicacions de proximitat per al País Valencià.

Cal destacar també que hem aparegut els dos últims anys entre les 200 empreses que més ràpid creixen d’Europa dins del top 1.000 anual que elabora el diari Financial Times. Aquest creixement s’explica per uns serveis de telecomunicacions òptims, però, sobretot, per oferir proximitat amb un tracte als clients proper i en català, amb valors diferenciats en un mercat molt saturat.

Entrades relacionades

Entrades relacionades