Premis E-TECH

Parlem telecom, soci tecnològic de la cerimònia dels Premis E-TECH 2020

Premis E-TECH

L’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, va celebrar la catorzena edició dels Premis E-TECH, que reconeixen les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que contribueixen al desenvolupament i la difusió entre la societat de les TIC.

Parlem telecom, empresa TIC Catalana i membre de CECOT, i2CAT, Feceminte, Telecos.cat , Barcelona Tech City i de la Cambra de Comerç de Barcelona, hem volgut ser-hi presents de manera que, enguany, hem sigut el soci tecnològic de la cerimònia i hem lliurat el premi al millor projecte, producte o servei digital Gironí. Ha estat tot un orgull entregar el premi a Chatforce.tech, que destaquen pel seu impacte al mercat, el seu potencial i la qualitat de la solució que ofereix als seus usuaris. El projecte, que el van desenvolupar al 2019, es tracta d’un xat professional simple, segur i legal, orientat a la comunicació dins les empreses. La principal característica d’aquest és la maximització de la capacitat comunicativa de l’empresa, minimització de riscos i fugues d’informació, i tot a través d’una eina pròpia i legal.

Aquest any, com tot, és una mica especial i la cerimònia s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies que estem vivint. Es va emetre en streaming a través del canal de YouTube de l’AENTEG, ho podeu veure a l’adreça https://youtu.be/NGagxpHs2ZA. La gala es va emetre íntegrament en rigorós directe des del Centre Cultural La Mercè, que va tornar a acollir la cerimònia.

Des de Parlem telecom, empresa TIC catalana, donem el nostre suport a totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu contribuir al desenvolupament econòmic, social i tecnològic del país. En aquest cas, el teixit TIC gironí.

El sector tecnològic és actualment el motor més potent de l’economia catalana, tal i com ho demostren les dades sobre creació d’empreses i llocs de treball i les previsions de creixement i de facturació del “Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2020”.

En aquest sentit, els Premis E-TECH són essencials per fomentar la innovació i el talent, tan necessaris per contribuir al procés de digitalització del país, accelerat encara més per la situació actual.

Què és l’AENTEG?

L’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) és una associació professional d’empresaris de les comarques gironines dedicats a activitats relacionades amb les noves tecnologies en el vessant més ampli de l’expressió, amb els objectius d’agrupar-los, representar-los, defensar-ne els interessos, i dinamitzar la seva àrea d’actuació, així com servir a la resta de la societat. Entre les tasques que du a terme aquesta associació s’hi troben les d’esdevenir punt de contacte i trobada entre les empreses gironines del sector, la representació d’aquestes davant els organismes públics locals, regionals, nacionals i internacionals, la divulgació i el foment de l’ús de les noves tecnologies.

Entrades relacionades

Entrades relacionades