Slider Home Nuevo

Descobreix tot el que pots fer amb la nova app de Parlem

Slider Home Nuevo

A Parlem hem actualitzat la nostra aplicació i si encara no ho sabies, en aquest post t’expliquem tot el que pots fer. Per què l’hem actualitzat? Per oferir-te una millor experiència i fer més fàcil i transparent la nostra relació amb tu.

Amb la nova app de Parlem podràs consultar els consums actuals i detalls de les trucades de línies mòbils, últimes factures, informació de les tarifes contractades, novetats, entre d’altres. També pots contractar GB extres de dades mòbils, activar el roaming, canviar el compte bancari de facturació i passar de factura paper a factura digital.

A continuació t’ensenyem com ha quedat l’organització dels apartats de l’aplicació i la funcionalitat de cada un:

 • Novetats: En aquesta secció podràs estar al corrent de totes les novetats, promocions o últimes notícies de Parlem.
 • Consum: Si arriba final de mes i no saps si et queden gigues per seguir navegant, en aquesta secció podràs controlar els teus consums en tot moment i veure si fas curt!
 • Contractació: En aquest apartat podràs contractar abonaments de dades i de veu, perquè sempre estiguis connectat.
 • Factures: Aquí podràs veure al detall les teves factures i fins i tot descarregar-les.
 • Perfil: Aquí tens tota la informació sobre el teu perfil, així com les dades bancàries de facturació, que ara pots canviar-les directament des de l’aplicació.
 • Configuració: En aquesta secció pots activar i desactivar les notificacions, et recomanem que ho tinguis activat per no perdre’t res! També podràs activar el roaming i canviar de factura paper a factura digital, perquè entre tots podem cuidar el medi ambient!
 • Contacta’ns: Aquí trobaràs totes les vies per les quals pots contactar amb nosaltres, estarem encantats d’atendre’t!
 • FAQ’s: Vols saber com fer un canvi de titular? Vols més informació sobre la televisió de Parlem? En aquesta secció  resolem les preguntes més freqüents.

Com puc accedir a la nova app de Parlem?

A continuació t’indiquem què has de fer per accedir a la nova app:

 1. Què he de fer si no he fet servir mai l’app ni l’àrea client?

Només has de descarregar-te l’aplicació a través de l’App Store (si tens Iphone) o Google Play (si tens Android). Un cop tinguis l’aplicació instal·lada només cal que t’hi registris.

 1. Què he de fer si ja tenia usuari a l’àrea client de la web de Parlem?

Si ja tenies usuari a l’àrea client, només cal que restableixis la contrasenya i podràs utilitzar el mateix usuari i contrasenya a l’àrea client i a l’app. Un cop fet, descarrega’t l’app de Parlem per tenir tota la informació que necessites sobre els teus serveis sempre a mà.

 1. Què he de fer si ja tenia un usuari a l’app antiga?

Et recomanem que et descarreguis la nova versió de l’app per gaudir dels nous avantatges. Si tens problemes per instal·lar la nova versió,  desinstal·la l’actual del teu dispositiu i torna-la a instal·lar. Un cop instal·lada de nou, només cal que restableixis la contrasenya i podràs utilitzar el mateix usuari i contrasenya a l’app i a l’àrea client de la web de Parlem.

Ja ho veus, amb l’app de Parlem tens tot el que necessites saber sobre els teus productes i serveis. Si encara no la tens, no sabem a què esperes ????

Entrades relacionades

Entrades relacionades