Ets autònom? A Parlem tenim els plans de telefonia i internet ideals per a tu

Actualment ens trobem en una situació de crisi, estem enmig d’una pandèmia que ha revolucionat per complet les nostres vides. Un dels aspectes que més ha afectat en el dia a dia de la població és en la manera de treballar. El confinament i les mesures de seguretat han fet que moltes empreses i treballadors autònoms hagin hagut d’instaurar i adaptar-se al teletreball, una nova forma de vida que ha vingut per quedar-se.

Fins ara, a Catalunya, treballar des de casa no era el més comú però tot ha canviat.  Hem hagut d’adaptar-nos a la nova situació i muntar l’oficina en el lloc on vivim. Aquestes noves condicions requereixen d’uns serveis bàsics molt importants com ara una bona connexió a internet.

Des de Parlem telecom hem volgut aportar al mercat dos packs enfocats als autònoms amb la finalitat de facilitar el treball des de casa gràcies als nostres serveis de mòbil i fibra. Una persona freelance necessita uns serveis més específics ja que es tracta de persones que treballen pel seu propi compte, s’organitzen el seu propi treball i el temps que inverteixen en ell. A diferència d’un treballador per compte aliena, la remuneració que reben no és fixe i depèn de molts factors. Tot el pes recau sobre la persona en qüestió i és per això que han de tenir un bon funcionament de mòbil i de fibra òptica.

Les nostres tarifes convergents de fibra òptica, fix i mòbil per autònoms i petites empreses, es diferencien, en primer lloc, per la qualitat del servei, ja que ens assegurem que sempre estiguis connectat. També cal destacar que les trucades de fix a fix, de fix a mòbil i de mòbil a mòbil són il·limitades, així com la possibilitat de contractar una segona línia gratuïta.

A continuació us presentem detalladament els dos packs:

Pack teletreball Autònom 1

El Paquet de telefonia autònom 1 té les següents característiques:

  1. Fibra òptica amb 100Mbps
  2. Fibra simètrica directa amb el router del wifi gratuït.
  3. Mòbil amb 20GB de navegació i trucades il·limitades incloses les trucades a fixos i mòbils nacionals, amb establiment de trucada inclosa.
  4. Trucades il·limitades de fix a fix i de fix a mòbil.
  5. Preu: 35’50€ sense IVA

Pack teletreball Autònom 2

El Paquet de telefonia autònom 2  té les següents característiques:

  1. Fibra òptica amb 600Mbps
  2. Fibra simètrica directa amb el router del wifi gratuït.
  3. Mòbil amb 20GB de navegació i trucades il·limitades incloses les trucades a fixos i mòbils nacionals, amb establiment de trucada inclosa.
  4. Trucades il·limitades de fix a fix i de fix a mòbil.
  5. Preu: 42’93€ sense IVA.

A Parlem Empreses sabem l’important que és per a tu i pel teu negoci tenir una bona connexió a internet. Per aquest motiu, ens volem adaptar a tu per oferir-te les millors tarifes amb mòbil i internet per freelance i empreses.  A Parlem Empreses assegurem als nostres autònoms la fibra més ràpida del país, amb una instal·lació ràpida i sense preocupacions, amb un equip especialitzat i sense interrupcions de servei durant el procés.

Com que tots els negocis no son el mateix, posem a la teva disposició plans personalitzats, així com les solucions més innovadores de telefonia i accés a internet amb productes i tarifes flexibles adaptades a les teves necessitats.

A més a més, a Parlem Empreses garantim una solució ràpida perquè sempre estarem disponibles per qualsevol consulta o problema tècnic gràcies a una atenció i assessorament personalitzats, amb el suport permanent del nostre equip Parlem Empreses.

Entrades relacionades

Entrades relacionades