Girona FC i Parlem

Parlem telecom, l’operadora de telecomunicacions oficial del Girona FC

Girona FC i Parlem

Parlem telecom ens hem convertit en l’operadora de telecomunicacions oficial del Girona Futbol Club per la resta de l’actual temporada 2020-2021 i per a la propera, la 2021-2022. Estem molt contents de ser el nou partner tecnològic del club gironí i poder proporcionar els nostres serveis de telefonia i internet a l’Estadi Municipal de Montilivi i a les oficines del club, així com telefonia mòbil per a tots els seus treballadors. A més a més, els socis del Girona FC que contractin els nostres serveis també obtindran descomptes.

Un dels nostres fets diferenciadors és el compromís que tenim amb el territori i amb les entitats del país com a operadora de telecomunicacions de referència a Catalunya. Volem seguir promovent els nostres valors com la proximitat, la catalanitat i l’excel·lència tecnològica i, a través del club, podrem fer-ho amb més facilitat. Així, esdevenir partner d’una entitat històrica com el club gironí ens permet implicar-nos en la defensa de l’esport català i formar part d’un projecte futbolístic emblemàtic molt arrelat a les comarques gironines.

Amb aquest patrocini ens comprometem a oferir als seguidors del Girona FC i als seus integrants experiències extraordinàries amb descomptes exclusius i una gran qualitat de servei.

Avui, Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem telecom i Delfí Geli, president del Girona FC, han signat l’acord que ens converteix en el partner tecnològic del club gironí. El Girona és un club referent al territori català, humil, però a la vegada molt ambiciós. Compartim els seus valors i estem molt orgullosos de començar a caminar junts.

Amunt Girona!

Entrades relacionades

Entrades relacionades