Nova tarifa Parlem per a empreses: 600Mbps + Fix + Mòbil 60GB + Trucades Il·limitades

A Parlem no només oferim serveis per a clients particulars, sinó també per a empreses. En aquest camp, cada cop disposem de més productes que s’ajusten tan a les necessitats d’una pime com a les d’una gran companyia. Per tal que et decantis per la nostra operadora pel teu negoci, hem preparat ara una nova tarifa de fibra específica per a empreses, que et permetrà gaudir dels nostres serveis a un preu molt competitiu. 

Sabem que és molt important que el teu negoci estigui digitalitzat i ben connectat, i ara t’oferim la possibilitat d’aconseguir-ho amb un pack de fibra òptica de 600Mbps + Fix + Mòbil de 60GB amb trucades il·limitades per tan sols 47,89 €/mes (IVA no inclòs). Amb aquesta oferta, podràs gaudir de la màxima velocitat sense haver-te de preocupar per la falta de minuts o de gigues.

Si en el teu negoci t’has de desplaçar, a Parlem t’ho posem fàcil, ja que et garantim una bona cobertura a tot l’Estat gràcies al conjunt de xarxes secundàries repartides per tot el territori estatal que et permetran gaudir dels nostres serveis i productes sense cap problema. A més, si la teva empresa opera internacionalment, tampoc t’has de preocupar de res: amb el servei de roaming disposaràs de la mateixa cobertura siguis a on siguis.

Fibra per a empreses de 600Mbps + Fix + Mòbil 60GB + Trucades Il·limitades

En què consisteix aquest pack?

  • FIBRA 600 Mbps SIMÈTRICA amb router Wi-Fi gratuït (permanència de 12 mesos).
  • MÒBIL: 60 GB de NAVEGACIÓ i TRUCADES IL·LIMITADES incloses a fixos i mòbils nacionals, amb establiment de trucada inclosa.
  • FIX de franc amb trucades IL·LIMITADES a fixos nacionals i 60 minuts a mòbils nacionals.
  • Afegeix línies mòbils addicionals des de 8€/mes.

Ara si contractes la nova tarifa abans del 31/05/2021, podràs obtenir aquesta oferta per tan sols  47,89 €/mes (IVA no inclòs). Més informació aquí.

 

Entrades relacionades

Entrades relacionades