Obrim una nova botiga a l’Hospitalet de Llobregat

El 15 de febrer vam obrir la nostra botiga a l’Hospitalet de Llobregat. Volem que aquesta obertura serveixi per créixer com a operadora de proximitat dins la comarca del Barcelonès. La botiga de Parlem a l’Hospitalet es troba al carrer Major, 3, una zona històrica del municipi. L’operació s’emmarca dins del pla d’obertura de botigues que estem executant arreu de Catalunya, amb una inversió valorada en 1 M€ per estar encara més a prop dels nostres clients. Fins fa pocs mesos només comptàvem amb locals propis a Barcelona, Reus i Lleida.

El Barcelonès és una comarca de gran interès per a la companyia, on el nostre missatge ha tingut molt bona acollida i, per tant, ha ajudat a la nostra consolidació empresarial amb el pas dels anys, on hem obert botigues als barris de Sant Andreu i Sants a Barcelona. Més enllà de la capital barcelonina, poblacions com L’Hospitalet de Llobregat, dins l’àrea metropolitana de Barcelona, també són igual d’estratègiques pel volum de persones que hi viuen. De fet, segons dades d’IDESCAT, actualment a L’Hospitalet hi viuen 269.382 persones (dada actualitzada al 2021).

Els clients de Parlem poden gaudir de serveis addicionals en les botigues com, per exemple, descomptes de fins el 20% al contractar una assegurança (de la llar, automòbil, comunitat de propietaris, comerços i empreses, accidents personals, entre d’altres) a la mútua catalana Mussap. La possibilitat d’oferir ara als ciutadans de L’Hospitalet un servei de màxima proximitat a través de la nova botiga creiem que és fonamental, i per això, aspirem a implicar-nos en la vida social i cultural del Barcelonès.

Amb el nostre pla d’expansió territorial, contemplem obrir botigues franquícia a capitals de comarca, botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a capitals de província. A més d’aquesta inauguració a L’Hospitalet, hem obert recentment botigues a Vic, Malla, Terrassa, Sabadell, Amposta, Blanes, Barcelona, Igualada, Granollers, El Vendrell i Manresa, en un procés d’expansió que s’allargarà durant tot el 2022.

Properament, obrirem noves botigues a Barcelona i Vilafranca del Penedès. Et recordem que estem buscant gent per fer de distribuïdor de Parlem. a Parlem Telecom advoquem per garantir l’atenció i el tracte de proximitat no només en els nostres canals virtuals i telefònics, sinó també en les botigues físiques que volem obrir a tot el territori i que són fonamentals per assegurar-nos que ningú es queda enrere.

Tens pensat obrir el teu propi negoci? Fes-te distribuïdor de Parlem!

Entrades relacionades

Entrades relacionades