Guanyadora sorteig ABACUSS

Fem entrega d’un viatge a Florida per assistir a l’enlairament d’un coet

Guanyadora sorteig ABACUSS

El 10 de febrer vam comunicar la guanyadora del sorteig d’un viatge per a dues persones a Florida per assistir a l’enlairament d’un coet espacial al Kennedy Space Center. Ho vam fer amb un sorteig que es va poder seguir en directe a través del nostre Instagram Live.

Aquest concurs va començar l’1 de desembre a totes les botigues d’Abacus de Catalunya i País Valencià i en una botiga a les Illes Balears, i és una de les accions que se’n deriven de l’aliança comercial que vam signar amb la cooperativa. De fet, ambdues companyies preveiem desenvolupar conjuntament iniciatives innovadores vinculades al món de les noves tecnologies per als membres de les nostres respectives comunitats i la societat en general.

Ens instal·lem a les botigues Abacus els mesos de desembre i gener

Una de les accions va ser la instal·lació de petites botigues de Parlem Telecom a l’interior de 22 establiments d’Abacus durant un els mesos de desembre i gener. En tot aquest temps, vam tenir mostradors de Parlem a les botigues Abacus, on hi podies deixar les teves dades per tal d’entrar en aquest sorteig per veure el llançament d’un coet des de Florida.

La guanyadora del sorteig va ser l’Elisabet López Álvarez, qui va venir a les oficines de Parlem, on li vam fer entrega del cartell que acredita que va ser ella la guanyadora.

Avui hem lliurat el premi a la guanyadora del sorteig que vam fer a les botigues d’@AbacusCoop, Elisabet López Álvarez.

🚀 El premi: Un viatge a Cap Canaveral, Florida, per a 2 persones per assistir al llançament d’un coet espacial. pic.twitter.com/vSxw48HBEA

— Parlem Telecom (@Parlem) February 17, 2022

El llançament del coet espacial

L’Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica (NOAA) ja té llest el nou satèl·lit geoestacionari GOES-T destinat (com els del seu grup), a l’observació meteorològica i al monitoratge ambiental més sofisticat de l’hemisferi occidental. El seu enlairament està planejat per al pròxim 1 de març en un coet Atles V des de l’Estació de la Força Aèria de Cap Canaveral, Florida, amb una finestra de llançament de dues hores que s’obre a les 21.38 UTC.

El primer d’aquesta sèrie, “GOES-R”, es va llançar el 19 de novembre del 2016. Es va convertir en GOES-16 i després en GOES-East després que va aconseguir l’òrbita i va entrar en funcionament. Actualment, aquest satèl·lit observa principalment la regió Atlàntica, cobrint des de la costa occidental d’Àfrica fins al Pacífic Oriental.

Sobre Abacus Cooperativa

Fundada l’any 1968, Abacus és una cooperativa dedicada a l’educació, la cultura i el lleure amb una comunitat de gairebé 1 milió de socis de consum i més de 700 socis de treball. Recentment, Abacus s’ha fusionat amb la cooperativa Som* la cultura de tots —que inclou marques com Sàpiens, Petit Sàpiens, El Món d’Ahir, CUINA, Descobrir, Arrels, Ara Llibres, Amsterdam, La Casa dels Clàssics o Atlas of the Future, entre d’altres— amb la voluntat de bastir un projecte de país en els àmbits de la cultura, l’educació i el cooperativisme.

Abacus aposta per dinamitzar el territori amb els seus 49 establiments a Catalunya, València i Balears, i és un referent de confiança que busca l’impacte econòmic i el social de la seva activitat, apostant per la gestió amb equitat, participació i sostenibilitat reconeguda el 2018 amb la Creu de Sant Jordi concedida per la Generalitat de Catalunya i la Medalla d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Barcelona.

Abacus és membre fundador del Grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català. La cooperativa compta amb una trajectòria de més de 50 anys apostant per la cultura, l’educació i el lleure cooperatiu.

Entrades relacionades

Entrades relacionades