Parlem al MWC 2021

Parlem al Mobile World Congress 2022

Parlem al MWC 2021

Del 28 de febrer al 3 de març, Barcelona recupera el Congrés Mundial de Mòbils més important del món. La patronal de la indústria mòbil té el repte de superar la pandèmia per tornar a ser el referent de la tecnologia i els negocis. Enguany, el lema oficial és ‘Connectivity unleashed’ (‘Connectivitat desfermada’), però ni el 5G, ni la intel·ligència artificial, ni tan sols el metavers, seran els protagonistes del MWC, sinó que, tal com es respira per part de l’organització, les empreses i les administracions, la gran protagonista és una paraula: la normalitat.

Malgrat que els últims mesos ens hem vist de ple en una última ona del coronavirus, GSMA, els organitzadors del Mobile, van decidir tirar endavant amb aquesta edició. John Hoffman, CEO de l’organitació, va explicar que la situació actual fa precisament que la connectivitat sigui “profundament important”. Després de suspendre l’edició de 2020 abans de l’esclat de la pandèmia, i viure una convocatòria descafeïnada i gairebé en línia l’any passat, el Mobile World Congress (MWC 2022) aspira a rescatar la seva esplendor. De fet, el nombre de metres quadrats reservats, segons GSMA, triplica també el de l’edició anterior, amb 1.500 expositors i comptarà amb més de 1.000 ponents, el 95% dels quals intervindrà de forma presencial.

Els protagonistes del MWC 22

En pla tecnològic, hi haurà un reclam que tothom en parlarà, i és el metavers. Aquest univers paralel i virtual en el que podrem habitar-hi en el futur i interactuar amb sensacions reals, com si es tractés d’un videojoc. Tindrem més informació sobre el Catvers? Com de costum, tindrem l’oportunitat d eveure presentacions d’smartphones i altres dispositius de marques com Xiaomi o Oppo. El Congrés, enguany, també se centrarà en la connexió 5G, l’Internet de les coses, la computació al núvol, l’emprenedoria i la realitat virtual.

Parlem i el Mobile World Congress

A Parlem tornem a formar part del Mobile un any més, identificant-nos com una de les grans empreses en l’àmbit tecnològic que hi seran al Pavelló de Catalunya durant el Congrés. Des de l’any 2014 a Parlem no hem deixat de fer-nos grans i fa uns mesos vam sortir al mercat borsari BME Growth per tal de poder accedir a més recursos per consolidar-nos com la gran operadora de telecomunicacions de Catalunya. En aquest sentit, aspirem a consolidar el nostre model de proximitat a altres regions d’Europa i el MWC22.

Durant el Congrés, també mostrarem el nostre assistent virtual, la Laia, un xatbot d’intel·ligència artificial en català. Precisament, gràcies a la seva funcionalitat, tenim la voluntat de col·laborar amb el projecte AINA que ha desenvolupat el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat amb el Barcelona Supercomuting Center.

La nostra bandera sempre ha sigut (i serà) oferir serveis de qualitat amb un tracte directe i personal, de proximitat ab el territori i en la nostra llengua. Si veniu al nostre estand del Mobile, podreu conèixer-nos encara millor… Us hi esperem!

Entrades relacionades

Entrades relacionades