Obrim una nova botiga a Manresa

Manresa acollirà la nostra primera botiga al Bages. Volem que aquesta obertura serveixi per créixer com a operadora de proximitat dins d’aquesta comarca. L’operació s’emmarca dins del pla d’obertura de botigues que estem executant arreu de Catalunya, amb una inversió valorada en 1 M€ per estar encara més a prop dels nostres clients. Fins fa pocs mesos només comptàvem amb locals propis a Barcelona, Reus i Lleida, i arribem ara amb una botiga física la capital del Bages. La botiga de Parlem a Manresa se situarà al Passeig de Pere III, 54, una zona històrica i emblemàtica del municipi.

El Bages és una comarca de gran interès per a la companyia, on el nostre missatge ha tingut molt bona acollida i, per tant, ha ajudat a la nostra consolidació empresarial amb el pas dels anys. Els clients de Parlem poden gaudir de serveis addicionals en les botigues com, per exemple, descomptes de fins el 20% al contractar una assegurança (de la llar, automòbil, comunitat de propietaris, comerços i empreses, accidents personals, entre d’altres) a la mútua catalana Mussap. La possibilitat d’oferir ara als ciutadans de Manresa un servei de màxima proximitat a través de la nova botiga creiem que és fonamental, i per això, aspirem a implicar-nos en la vida social i cultural de la capital del Bages.

Amb el nostre pla d’expansió territorial, contemplem obrir botigues franquícia a capitals de comarca, com és el cas de la de Manresa, botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a capitals de província. A més d’aquesta inauguració a Manresa, hem obert recentment botigues a Vic, Malla, Terrassa, Sabadell, Amposta, Blanes, Barcelona, Igualada, Granollers i El Vendrell, en un procés d’expansió que s’allargarà durant tot el 2022.

Entrades relacionades

Entrades relacionades