Llancem Xategem, l’alternativa al WhatsApp per a les pimes catalanes

Volem proporcionar a les empreses catalanes una solució tecnològica innovadora, accessible i econòmica per garantir una comunicació interna ràpida i eficaç entre tots els seus treballadors, inclosos aquells que no tenen gairebé nocions digitals. Per aquest motiu, acabem de llançar al mercat Xategem, una app corporativa multiplataforma (Android, Apple, Windows, Mac) que busca ser l’alternativa legal i segura al WhatsApp dins de l’àmbit laboral.

El llançament d’una eina d’aquestes característiques, que cap altra operadora de telecomunicacions estatal està oferint actualment als seus clients, volem que esdevingui un impuls a la transformació digital de les pimes.

 

L’alternativa al Whatsapp

Xategem, que compleix els requeriments europeus del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), protegeix les empreses del conflicte legal que pot suposar l’ús inadequat de WhatsApp i altres aplicacions similars dins de l’entorn laboral i representa un significatiu estalvi econòmic per a les pimes en la contractació de llicències informàtiques (Microsoft, Google, Slack, etc.) que no sempre s’ajusten a les seves necessitats.

En aquest sentit, aquesta nova plataforma proporciona a les empreses un servei de xat fàcil i intuïtiu (no requereix formació prèvia) en un entorn digital segur (cada professional hi accedeix amb un password propi) i corporatiu (la plataforma adopta la imatge de la companyia).

A més, Xategem inclou un panell d’administració i gestió, amb el qual l’empresa pot monitoritzar les estadístiques d’ús i posar en marxa campanyes de notificacions a la plantilla. Per últim, és una eina que ofereix plenes garanties als treballadors, als quals mai requereix números de telèfon privats, i protegeix la informació confidencial, ja que du a terme una encriptació de dades dels seus xats.

El nou xat empresarial es pot contractar aquí sense necessitat de comprometre’s amb els serveis de telecomunicacions que oferim, i té un preu variable en funció del número de treballadors de cada empresa. Xategem ha estat desenvolupat per la prestigiosa companyia Zonetacts. Aquesta empresa és la responsable de crear Chatforce.tech, el motor de software que s’ha emprat per Xategem i que ha estat reconegut els últims dos anys per diverses institucions i entitats, com la Cambra de Comerç de Barcelona, l’AENTEG, l’AEEG o els Premis Cactus. Parlem Telecom i Zonetacts han dut una joint venture per llançar Xategem al mercat.

La comercialització d’aquest nou xat corporatiu és un pas més per a consolidar-nos com a operadora de telecomunicacions de referència dins del sector empresarial català.

Entrades relacionades

Entrades relacionades