Parlem Alarmes

Ja pots contractar alarmes amb Parlem Telecom

Parlem Alarmes

Des d’aquest mes de febrer, contractar una alarma amb Parlem Telecom, ja és possible. Aquest fet és fruit de l’acord que hem tancat amb 9hProtecta, que ens permetrà diversificar el nostre catàleg de productes. Tant és així que des d’ara ja es vendran alarmes a les desenes de botigues físiques que tenim arreu de Catalunya. Els productes que es comercialitzaran seran alarmes per a habitatges i comerços, així com projectes a mida per a particulars i empreses.

Aquest acord, que podria ampliar-se en el futur, suposa l’inici d’una  aliança estratègica entre Parlem Telecom i 9HProtecta, que permetrà que les dues empreses entrem en sectors amb clares sinergies comercials. Així, oferirem productes de seguretat de màximes garanties als nostres clients, mentre que 9HProtecta incrementarà el mercat de llars i comerços protegits amb alarma de Catalunya.

Hem posar molt en valor la dilatada experiència de més de vint anys en l’àmbit de la seguretat de 9HProtecta, amb el qual compartim diversos valors empresarials. Així, ambdues companyies promovem la proximitat amb el clients, el compromís amb el territori i la voluntat d’oferir solucions personalitzades i serveis altament qualitatius.

Les dues empreses aspirem a seguir consolidant-nos com a companyies de referència en els nostres sectors a Catalunya i a millorar el nostre posicionament fruit d’aquesta aliança comercial i estratègica.

Ernest Pérez-Mas amb Àdam Falgueras i Albert Agustí
Ernest Pérez-Mas amb Àdam Falgueras i Albert Agustí (Grup PROTECTA)

Sobre 9HProtecta

9HProtecta és l’empresa tecnològica dins del Grup Protecta. Ubicada a la comarca d’Osona i amb una dilatada experiència de més de vint anys en el sector, l’empresa està formada per un gran equip de professionals altament qualificats i especialitzats disponibles les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. 9hProtecta també és especialista en sistemes de control d’accessos i és una referència a Catalunya en la implantació de panys i claus digitals.

9hProtecta també ofereix sistemes de videovigilància avançats, amb tecnologia IP i anàlisi de vídeo intel·ligent. Es tracta de sistemes que s’integren amb les alarmes per oferir la millor protecció perimetral per a habitatges i empreses.

Entrades relacionades

Entrades relacionades